Sajam nameštaja 2023 – ostvarite popust na omiljene komade iz Ivex ponude

Svim ljubiteljima nameštaja i onima koji žele da osveže svoj enterijer, početak jeseni predstavlja uvod u nezaobilaznu sajamsku sezonu koja omogućava posetiocima da kupuju kvalitetne modele nameštaja po akcijskim cenama.

U susret Međunarodnom sajmu nameštaja koji se održava od 6. do 11. oktobra 2023. godine na Beogradskom sajmu, u salonima nameštaja Ivex možete pronaći sajamske popuste na odabrane komade koji Vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim!

U nastavku teksta, predstavljamo Vam Ivex ponudu italijanskog nameštaja po specijalnim cenama. 

Italijanske garniture na popustu

Pravo je vreme da uštedite na kupovini modernih i kvalitetnih garnitura italijanskog proizvođača LoiudiceD!

Opremite svoj dnevni boravak vanvremenskim dizajnom u koži ili štofu, u konfiguraciji po izboru. Obezbedite svojim najmilijima udobno mesto za sedenje, druženje, gledanje omiljenih filmova, i mnogo više.

Garnitura Penthouse -15%

Garnitura Penthouse je sinonim moderne italijanske proizvodnje nameštaja u kojoj se ogledaju sve inovacije na polju dizajna i sav talenat italijanskih kreatora. Izrađuje se u velikom broju dimenzija i materijala, te je kao takva odličan komad za sve tipove i veličine prostora.

Za vreme trajanja sajma nameštaja u Beogradu, možete kupiti garnituru Penthouse italijanskog brenda LoiudiceD u Ivex salonima po -15% nižoj ceni.

Garnitura Portofino -15%

Italijanska garnitura Portofino je odličan izbor za ljubitelje kožnih modela, ali može biti izrađena i u štofu. Dostupna je u formi ugaone garniture ili kao trosed, dvosed i fotelja. Ovaj model sadrži opciju drvene ili metalne baze, a sedeći jastuci mogu sadržati dekorativni unakrsni štep.

Za vreme trajanja sajma nameštaja, možete kupiti garnituru Portofino italijanskog brenda LoiudiceD u Ivex-ovim salonima po -15% nižoj ceni.

Garnitura Prive -15%

Garnitura Prive se ističe po svom funkcionalnom dizajnu, kao i nenadmašivom komforu. Izrađuje se u velikom broju različitih dimenzija i materijala, te se lako uklapa u prostore svih oblika i veličina.

Sistem pomerljivih leđonaslona i rukonaslona Vam omogućava najudobnije momente provedene s porodicom i prijateljima.

Za vreme trajanja sajma nameštaja u Beogradu, možete kupiti garnituru Prive italijanskog brenda LoiudiceD u Ivex-ovim salonima po -15% nižoj ceni.

Italijanski trpezarijski stolovi na popustu

Unesite u Vaš dom duh italijanskog modernizma uz kvalitetne trpezarijske stolove brendova Bontempi i Tonin Casa po sniženim cenama!

Ivex Vam omogućava da kreirate svoj savršeni sto uz pomoć velikog broja materijala i finiša, a italijanski kvalitet izrade Vam garantuje njegovu dugovečnostt. Učinite Vašu kuhinju ili trpezariju elegantnim prostorom za jelo i druženje!

Trpezarijski sto Butterfly -32%

Ne možemo da pričamo o modernom italijanskom dizajnu a da ne spomenemo trpezarijski sto Butterfly brenda Tonin Casa.

Ovaj sto sa elegantnom drvenom bazom i pločom koja se izrađuje od transparentnog stakla, drveta, keramike ili mermera, predstavlja pravi akcentni komad koji neće ostati nezapažen. Ovaj model je dostupan u nekoliko veličina i oblika, te kao fiksni ili sa mogućnošću razvlačenja.

Za vreme trajanja sajma nameštaja u Beogradu, možete kupiti trpezarijski sto Butterfly u Ivex-vim salonima po -32% nižoj ceni.

Trpezarijski sto Louis -25%

Trpezarijski sto Louis je inovacija u pogledu dizajnerskog nameštaja za moderne trpezarije. Budite sigurni da će baš ovaj model biti Vaš najdugotrajniji komad nameštaja zahvaljujući svojoj elegantnoj čeličnoj bazi.

Dostupan je u više boja, materijala i dimenzija, a njegova čelična baza se takođe može poručiti u različitim bojama.

Za vreme trajanja sajma nameštaja u Beogradu, možete kupiti trpezarijski sto Louis u Ivex-ovim salonima po -25% nižoj ceni.

Trpezarijski sto Cruz -25%

Savremeni, luksuzni trpezarijski sto Cruz italijanskog brenda Bontempi dostupan je u više dimenzija, sa pločom od različitih materijala i metalnim nogama lakiranim u različitim bojama.

Glavna odlika ovog modela, pored njegovog minimalističkog dizajna koji se lako uklapa u svaki enterijer, je upravo mogućnost razvlačenja i samim tim, velika fleksibilnost. Sa trpezarijskim stolom Cruz nikada neće manjkati prostora za nenajavljene goste!

Za vreme trajanja sajma nameštaja u Beogradu, možete kupiti trpezarijski sto Cruz u Ivexovim salonima po -25% nižoj ceni.

Trpezarijske stolice na popustu

Upotpunite moderan dekor Vaše trpezarije ili kuhinje jednim od naših izdvojenih modela trpezarijskih stolica brenda Ginko. Pronađite idealnog partnera za Vaš trpezarijski sto i prilagodite izgled odabranih stolica uz velik izbor materijala.

Trpezarijska stolica Milano -12%

Stolica Milano dolazi u širokoj paleti štofova i boja drvenih nogu, te je odabir savršene kombinacije za Vaš prostor veoma jednostavan. Konstrukcija stolice je od hrastovog masiva, a naslon je izrađen od furnirskog otpreska oplemenjenog hrastovim furnirom.

Za vreme trajanja sajma nameštaja u Beogradu, možete kupiti trpezarijske stolice Milano u Ivex-ovim salonima po -12% nižoj ceni.

Trpezarijska stolica Rio -12%

Trpezarijska stolica Rio,sadrži bazu od hrastovog drveta,koja je dostupna u više boja. Možete je poručiti u velikom broju najkvalitetnijih vodoodbojnih i vodoperivih štofova.

Za vreme trajanja sajma nameštaja u Beogradu, možete kupiti trpezarijske stolice Rio u Ivex-ovim salonima po -12% nižoj ceni.

Trpezarijska stolica Gala -15%

Stolica Gala unosi duh Italije i visoke mode u svaki enterijer. Konstrukcija stolice je od hrastovog masiva. Iz široke palete štofova i boja drvenih nogu odaberite savršenu kombinaciju i stvorite unikatni dizajn za Vaš prostora.

Za vreme trajanja sajma nameštaja u Beogradu, možete kupiti trpezarijske stolice Gala u Ivex-ovim salonima po -15% nižoj ceni.

Kreveti na popustu

I za sam kraj, Ivex Vam donosi sajamski popust na krevete brendova LoiudiceD i Atlas. Vreme je da zamenite svoj stari, dotrajali krevet i pređete na nešto mnogo udobnije.

Obezbedite sebi i Vašim najmilijima besprekoran san uz kvalitetne krevete koji se savršeno uklapaju u Vaš enterijer.

Krevet Mateo -25%

Kombinacija drvenog rama i modernog uzglavlja za bezvremenske, prijatne ambijente. Zanimljiva kombinacija materijala otvara novu dimenziju u oblasti dizajna kreveta. Ručno obrađene drvene nogice i organski oblik uzglavlja stvara poseban osećaj sigurnosti.

Za vreme trajanja sajma nameštaja u Beogradu, možete kupiti krevet Mateo u Ivex-ovim salonima po -25% nižoj ceni.

Krevet Lagom -25%

Krevet Lagom se izrađuje u dve dimenzije bračnog kreveta. Ram je izrađen od masiva bukve, a model je dostupan u velikom broju štofa, koža i drveta.

Za vreme trajanja sajma nameštaja u Beogradu, možete kupiti krevet Lagom u Ivex-ovim salonima po -25% nižoj ceni.

Krevet Space -15%

Krevet Space je pravi primer modernog komfora. Ovaj tapacirani krevet se izrađuje u širokoj paleti prirodnih koža ili štofova. Može da sadrži prostor za odlaganje posteljine u dimenzijama za dušek – 200x180cm, 195x160cm i 195x80cm.

Za vreme trajanja sajma nameštaja u Beogradu, možete kupiti krevet Space u Ivex-ovim salonima po -15% nižoj ceni.

Iskoristite sajam nameštaja 2023 i uštedite na italijanskom nameštaju!

Posetite salone Ivex Mobili u Novom Sadu ili Room by Ivex u Beogradu za vreme trajanja sajma nameštaja 2023. da biste iskoristili sajamske popuste na odabrane komade nameštaja.

Čeka vas jedinstvena prilika da osvežite svoj enterijer!

Kontaktirajte nas, rado ćemo vam pomoći i odgovoriti na svako vaše pitanje.
Tu smo da pomognemo u opremanju vašeg enterijera najkvalitetnijim italijanskim nameštajem, savetima i konkretnim rešenjima za vaš enterijer.