Bonaldo nameštaj

Bonaldo nameštaj predstavlja italijanski luksuzni nameštaj, koji sadrži strast prema dizajnu. Pretvarajući ideje u fantastične projekte, Bonaldo kreira predmete sposobne da najbolje interpretiraju potrebe ekskluzivnih i velikih prostora. Jedan je od onih brendova sa kojim je upoznavanje ljubav na prvi pogled. Jedno od vodećih imena u svetu dizajnerskog nameštaja, Bonaldo uspeva da uhvati i očuva duh vanvremenskog u veoma ubedljivom savremenom izrazu.

Bonaldo nameštaj izražava modernu liniju koja se stalno razvija.To je put koji daje vrednost eksperimentisanju sa novim materijalima i saradnji sa glavnim domaćim i međunarodnim dizajnerima. Već osamdeset godina Bonaldo kompanija stvara italijanski nameštaj, koji postaje neizostavni deo luksuznih enterijera.

luksuzni kreveti

1936. Giovanni Vittorio Bonaldo je počeo da se specijalizuje za njegovu delatnost, a to je obrada metala koji se koriste u proizvodnji nameštaja. 1958. njegov sin Albino Bonaldo počinje zanatsku izradu mreža, kreveta i dušeka. Prvo pojavljivanje marke Bonaldo desilo se u Salone del Mobile u Milanu 1971. godine.

Kompaniju definiše boja i dinamičnost materijala, kao i pažnja i briga u svakom malom detalju. Upravo sa takvim inovatorskim duhom, Bonaldo je prepoznat širom sveta, kao sinonim za dizajnerski italijanski nameštaj. Znati kako ispričati priču je najveća umetnost.

Učestvujte u dizajnu​

IVEX MOBILI je distributer mnogih italijanskih i domaćih brendova. Nudimo vam veliki izbor nameštaja za celu kuću, siguran odmor koji svi obožavamo, a sa Ivex Mobili luksuznim i stilskim nameštajem ne samo da je odmor siguran, već je kvalitet neizbežan.

Nudimo različite dezene i vrste tkanina, omogućavajući Vam da ostavite lični pečat na izabrani nameštaj.

Posetite nas i biće nam čast da sa Vama podelimo iskustva korisnika i da Vam predstavimo kvalitetni i moderan nameštaj.

Pozovite nas telefonom:
021.469.025 i 063.298.996