You are currently viewing Bontempi Casa – održivi italijanski brend nameštaja za savremeni dom

Bontempi Casa – održivi italijanski brend nameštaja za savremeni dom

Kada opremamo svoj dom, nameštaj je stavka koja će definisati finalni izgled prostora i ostaviti prvi utisak. Ali s obzirom na to da je nameštaj po svojoj prirodi prvenstveno funkcionalan, prirodno je da od njega želimo da bude kvalitetan, dugotrajan, a da se u isto vreme uklapa u našu estetsku viziju.

Logičan odgovor na sve ove potrebe je italijanski nameštaj, a brend koji se ističe je svakako Bontempi. Saznajte više o brendu, njihovoj misiji da tržište usmere u održivom pravcu, i pogledajte najatraktivnije modele.

Upoznajte Bontempi - održivi savremeni nameštaj

Italijanska industrija nameštaja poznata je po pažljivom odabiru materijala i vrhunskoj zanatskoj izradi, a Bontempi Casa nameštaj nije izuzetak.

Bontempi je italijanski brend koji se bavi proizvodnjom nameštaja od 1963. godine. Poznati su po visokom kvalitetu, elegantnom dizajnu i savršenoj funkcionalnosti, kao i težnji da kontinuirano unapređuju svoje proizvode i proizvodne procese.

Ali ono po čemu se Bontempi nameštaj zaista izdvaja od drugih italijanskih marki je značaj koji se pridaje ekološkoj održivosti.

Brend BontempiCasa posvećen je očuvanju prirodnih resursa i zaštiti životne sredine, te koristi materijale koji su ekološki prihvatljivi i lako se recikliraju. U izradi se koristi širok spektar materijala, uključujući drvo, metal, staklo, kožu i razne vrste tkanina, ali u obradi se koristi isključivo eco-friendly pristup.

To znači da boje ne sadrže rastvarače i plastike, staklo se može reciklirati, a drvo potiče iz odabranih šuma kojima se upravlja u skladu sa strogim ekološkim standardima. Čak i sami proizvodni procesi i dorade izvršavaju se tako da se izbegavaju tretmani sa emisijama supstanci koje mogu biti štetne za ljude i životnu sredinu.

Na taj način, proizvodnja BontempiCasa nameštaja je zamišljena i sprovedena sa izuzetnom pažnjom u pogledu eko-održivosti. Ipak, to ne sprečava brend da ponudi kupcima širok asortiman nameštaja za dnevne sobe, kuhinje, trpezarije, spavaće sobe i kancelarije.

O asortimanu Bontempi Casa nameštaja

Svaki komad nameštaja proizvodi se sa izuzetnom pažnjom prema detaljima i uz primenu naprednih, ekološki prihvatljivih tehnika i materijala.

A budući da ovaj proizvođač nastoji da ostvari jedinstvenu kombinaciju kreativnosti, funkcionalnosti i estetike u svakoj svojoj kolekciji, ponuda proizvoda odlikuje se zaista visokim nivoom dizajna.

Bontempi Casa nudi širok asortiman nameštaja za različite potrebe i prostorije. Pogledajmo neke od najtraženijih komada Bontempi nameštaja.

Bontempi garniture

Garnitura u dnevnoj sobi je jedan od najvažnijih elemenata dekoracije, koji ima nekoliko bitnih funkcija. Prvo, predstavlja centralni komad nameštaja koji privlači pažnju i definiše prostor, ali isto tako pruža udobnost i funkcionalnost za celu porodicu.

Bontempi asortiman nudi garniture u najrazličitijim stilovima, od klasičnih do modernih, tako da možete pronaći nešto što odgovara Vašem ukusu i enterijeru Vaše dnevne sobe.

Dizajnersko umeće brenda dokazuje se upravo kontrastnim stilovima, pa su tako, na primer, garniture Madison i Bonnie na prvi pogled stilske suprotnosti, ali obe prikazuju najbolje od Italije.

Bontempi garniture karakteriše udobnost i funkcionalnost, a svaki model može maksimalno da se prilagodi potrebama kupca. Dolaze u različitim dimenzijama, kao garniture, trosedi ili dvosedi, dostupni u koži ili štofu.

Bontempi Casa luksuzna garnitura BonniePogledajte garnituru Bonnie

Bontempi trpezarijski stolovi

BontempiCasa nudi veliki broj modernih i funkcionalnih modela trpezarijskih stolova koji se izrađuju u različitim dimenzijama, oblicima i materijalima, tako da se savršeno uklapaju u Vaš prostor.

Bontempi trpezarijski stolovi su moderni, čistih linija, minimalistički dizajnirani, ali uvek sa ponekim dekorativnim elementom. Dva takva modela su Millennium i Artistico, koji su dostupni u raznim kombinacijama materijala. Njihove jedinstvene baze unose dozu prefinjenosti.

Od klasičnih i elegantnih modela, tu su stolovi poput modela Cruz, koji se savršeno uklapa u bilo koju trpezariju.

Bontempi Casa Luksuzni italijanski trpezarijski sto ArtisticoPogledajte trpezarijski sto Artistico

Bontempi trpezarijske stolice

Za trpezariju je bitno da bude funkcionalna, udobna, ali i lepo uređena, što je upravo ono što se sa Bontempi stolicama postiže.

Osim izuzetnog kvaliteta i udobnosti svakog komada BontempiCasa stolice, svaki model ima mogućnost personalizacije, te dolazi u varijacijama boja i materijala.

Na primer, model Margot dostupan je u širokoj paleti štofova ili koža, sa ili bez rukonaslona koji, kao i noge, mogu biti od metala ili raznih vrsta drveta.

Neki modeli, poput stolica Polo ili Queen, osim izbora materijala kojim se presvlače sedišta i leđni nasloni, čak imaju opciju izrade u različitim visinama – kao standardne trpezarijske stolice ili kao barske stolice.

Bontempi Casa luksuzna trpezarijska stolica MargotPogledajte trpezarijsku stolicu Margot

Bontempi barske stolice

Šank je sam po sebi ključna tačka trpezarije ili kuhinje u mnogim savremenim domovima, a odabir barskih stolica je način da mu se da identitet. Udoban, moderan i elegantan – Bontempi program trpezarijskog nameštaja nudi rešenje.

Elegantna barska stolica Bontempi Clara, kao i barska stolica Shark, izrađuju se u nekoliko formi, kao i u velikom broju različitih štofova i koža. Oba modela su dostupna sa lift mehanizmom ili sa fiksnom metalnom bazom, u dve različite visine.

Bontempi Casa barska stolica ClaraPogledajte barske stolice Clara

Bontempi klub stolovi

Značaj klub stolova, kao manjih komada nameštaja, ponekad je zanemaren. Međutim, iako se klub stolovi biraju među poslednjim „sitnicama“, oni mnogo doprinose skladnosti prostorije.

Ne samo da upotpunjuju prostor i unose karakter, nego doprinose i tome da se prostor iskoristi na najpraktičniji način.

Bontempi nameštaj nudi nekoliko stilova klub stočića, tako da se može pronaći nešto za svačiji ukus.

Za one koji vole moderni i minimalistički izgled, luksuzni klub sto Planet je unikatan niski klub sto, jer dolazi kao jedan sto sa dve ploče na dva nivoa, ili kao set dva klub stočića – višim i nižim.

U ponudi su i modeli koji unose karakter, poput klub stola Yang, koji je kombinacija keramike, metala i drveta, u velikom izboru boja i dimenzija. Ovaj sto ima fantastičnu završnu obradu i sam po sebi predstavlja ukrasni detalj u Vašem dnevnom boravku.

Bontempi Casa italijanski klub sto YangPogledajte klub sto Yang

Pogledajte ponudu Bontempi nameštaja u Ivex-u

Bontempi Casa nameštaj nudi rešenje za kupce koji traže više od samo estetike i funkcionalnosti.

Održivi pristup dizajnu i izradi nameštaja polako ali sigurno postaje standard u dizajnu enterijera. Proizvođač Bontempi može da se pohvali angažovanim pristupom koji teži da pogura industriju u dobrom pravcu, a kupci koji traže bolje za sebe, svoje ukućane, ali i planetu, to svakako prepoznaju.

Potražite Bontempi nameštaj u salonu Ivex u Novom Sadu i Room u Beogradu.

Kontaktirajte nas, rado ćemo vam pomoći i odgovoriti na svako vaše pitanje.
Tu smo da pomognemo u opremanju vašeg enterijera najkvalitetnijim italijanskim nameštajem, savetima i konkretnim rešenjima za vaš enterijer.