Kliknite na stranicu Kontakt, u glavnom meniju. Na toj stranici ćete pronaći sve potrebne informacije vezane za radno vreme salona. Ukoliko još uvek niste sigurni uvek nas možete pozvati za sve potrebne informacije na kontakt telefon.

U glavnom meniju pri vrhu strane svi proizvodi iz naše ponude grupisani su po glavnim kategorijama, a zatim i u padajućim podmenijima, prema vrsti i nameni proizvoda. Kliknite na neki od linkova iz menija da biste dobili detaljniji pregled te kategorije.

Do proizvoda koji tražite možete doći na nekoliko načina:

  1. pregledom kategorija iz menija na vrhu strane

    Pregled kategorija podrazumeva listanje kategorija iz padajućih menija sa vrha strane, ili podmenija sa leve strane, ukoliko se već nalazite u nekoj kategoriji. Na primer, ako želite da kupite krevet, iz menija „Nameštaj“ kliknućete na link ‘Spavaća soba’.

  2. pretragom pomoću polja za pretraživanje pri vrhu strane

    Pretraga podrazumeva pronalaženja proizvoda na osnovu karakterističnih ključnih reči – naziva, modela, proizvođača, neke specijalne karakteristike. Upišite ključne reči u predviđeno polje za pretragu i kliknite dugme za pretragu. Dobićete listu proizvoda koji odgovaraju zadatim ključnim rečima.

Proizvod možete poručiti tako što ćete nas kontaktirati putem kontakt telefona i posetiti nas u jednom od naših izložbenih salona.