ginko logo naslovna

Osnovana kao porodična firma 1993. godine, kompanija Ginko posvećeno prati svoju misiju već 30 godina, a to je proizvodnja nameštaja od punog drveta visokog kvaliteta.

Od samih početaka pa do danas, Ginko važi za prepoznatljiv brend nameštaja od punog drveta i sinonim za kvalitet prema mišljenju kupaca.

Sa preko 150 različitih proizvoda visokog kvaliteta i modernog dizajna, nudimo Vam širok asortiman proizvoda sa posebnim akcentom na udobnost, funkcionalnost i originalan dizajn svakog komada nameštaja.

Proizvodnja se odvija na 6.000 m2 pokrivenog poslovnog prostora, koristeći najsavremenije mašine i opremu poslednje generacije, a sve u skladu sa evropskim standardima.

Sa bogatom paletom boja drveta i velikim izborom štofova, omogućeno Vam je da sami birate unikatne kombinacije.

ginko stolica loris

Vrste drveta koje koristi Ginko, kao što su bukva, jasen i hrast, poznate su po svojoj izdržljivosti i lepoti i garantuju sjajan kvalitet.

Ginko se aktivno zalaže za očuvanje životne sredine i pravilno korišćenje prirodnih resursa. Kao pionir u Srbiji, Ginko je uveo FSC standard, garantujući da drvo koje koriste potiče iz održivo upravljanih šuma. Svi Ginko proizvodi prolaze rigorozne testove u ovlašćenom Institutu za preradu drveta u Beogradu i redovno dobijaju ocenu Q1 za kvalitet.

Da li tražite kvalitetne i moderne stolice, fotelje ili druge komade nameštaja od masivnog drveta?

Pogledajte Ginko nameštaj iz Ivex ponude i unesete toplinu i prirodnu lepotu drveta u Vaš dom, ugostiteljski objekat ili poslovni prostor.

Oplemenite Vaš enterijer visokokvalitetnim, modernim nameštajem!

Učestvujte u dizajnu​

IVEX MOBILI je vodeći distributer brenda Ginko, kao i mnogih drugih prestižnih domaćih i italijanskih brendova.

Nudimo Vam raznovrstan izbor luksuznog, stilskog nameštaja kao i mogućnost da personalizujete svaki komad i tako ostavite lični pečat.

Posetite nas i biće nam čast da sa Vama podelimo iskustva korisnika i da Vam predstavimo kvalitetni i moderan nameštaj.
Pozovite nas telefonom:
021.469.025 i 063.298.996