Udoban krevet i elegantan nameštaj garantuju kvalitetan odmor u svakoj spavaćoj sobi. Veliki izbor nameštaja i kreveta koji se izradjuju u širokoj paleti visoko kvalitetnih koža i štofova, pružaju mogućnost kreiranja elegantnih i unikatnih prostora.

 • Predlozi uredjenja spavaćih soba

  Predlozi uredjenja spavaćih soba (23)

  Predlozi sklapanja kompozicija za spavaće sobe od elemenata iz raznih kolekcija kompanije Spar. Svi elementi su dostupni i zasebno.
 • Kreveti

  Kreveti (22)

  Najbitniji element spavaće sobe je svakako krevet. Kod izbora savršenog kreveta na raspolaganju je veliki broj ekskluzivnih modela renomiranih italijanskih i domaćih proizvodjača, koje je moguće izraditi u vrhunskim materijalima po želji kupca.
 • Plakari

  Plakari (22)

  Impresivan izbor plakara elegantnog i modernog te klasičnog dizajna. Modularni elementi omogućavaju sklapanje idealnih i unikatnih kompozicija. Dostupni su u nekoliko dimenzija te u više boja i varijanti završne obrade.
 • Komode za spavaću sobu i noćnici

  Komode za spavaću sobu i noćnici (30)

  Komode i noćnici uokviruju doživljaj uredjenja spavaćih soba. Veliki izbor luksuznih modela, materijala i boja garantuje pronalazak idealne kombinacije za svakoga.