IVEX MOBILI Novi Sad i Beograd

Kompanija sa izuzetno bogatim iskustvom u uvozu, distribuciji i prodaji širokog asortimana nameštaja visokog kvaliteta na teritoriji Novog Sada i Beograda, Vojvodine i Srbije. Kompanija je tržišno orijentisana a njeni glavni pravci rasta i razvoja su posvećenost kupcima i otvorenost za nove ideje. IVEX MOBILI je ekskluzivni uvoznik poznatog proizvođača italijanskih garnitura LoiudiceD za Srbiju. Pored uvoza i veleprodaje, pretežno italjanskog nameštaja, kompanija se bavi maloprodajom u sopstvenom salonu, jednom od većih u Srbiji.

Misija

MISIJA kompanije IVEX MOBILI predstavlja kontinuirani uvoz i distribuciju kvalitetnog, pretežno uvoznog nameštaja i opreme za enterijere, odnosno zadovoljavanje potreba sve zahtevnijeg tržišta Srbije, pri čemu kompanija posebnu pažnju posvećuje maloprodaji kroz sopstveni salon.

Ivex Mobili Novi Sad i Beograd

Vizija

VIZIJA menadžmenta IVEX MOBILI je dostizanje pozicije sa koje će kompanija, kroz srednjoročni vremenski period, zauzeti lidersko mesto u poslovnom segmentu uvoza i distribucije kvalitetnog nameštaja. Na taj način, planiramo da postanemo nezaobilazna stanica na putu zadovoljenja potreba i želja klijenata za nameštajem i pratećim proizvodima u segmentima višeg i visokog kvalitetnog ranga.