Načini plaćanja

Fizička lica

Kupci mogu poručenu ili kupljenu robu u salonu platiti na sledeći način:

• gotovinski
• platnim karticama
• plaćanjem preko računa.

Pravna lica

Pravna lica porudžbine mogu da plaćaju putem direktne uplate na račun prema podacima koje dobijaju u predračunu po poručivanju. Plaćanje se može izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili elektronskim putem.

Način, uslovi i rokovi isporuke

Isporuka robe na teritoriji Novog Sada

Kupac je u obavezi da kupljenu robu primi na adresi koja je navedena prilikom kupovine.O eventualnim izmenama adrese isporuke,kupac je dužan da blagovremeno obavesti prodavca.Na teritoriji grada Novog Sada i naseljenih mesta ,udaljenih do 20 km- isporuka,unošenje i montaža su uračunati u cenu kupljene robe.

Isporuka na teritoriji Srbije

Isporuka robe na teritoriji Srbije realizuje se vozilom i licima za transport,unošenje i montažu koje angažuje prodavac. Svi naručeni artikli za koje se vrši isporuka,od strane prodavca, isporučuju se i montiraju u prostoru kupca.Kupac može da se opredeli za samostalni transport,unošenje i montažu kupljene robe.

Rokovi isporuke

U zavisnosti od raspoložive količine određenog proizvoda i mogućnosti njegovog nabavljanja ili izrade, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je 60-90 dana za robu italijanskih proizvođača.Rok isporuke za robu pojedninih domaćih proizvođača je 45-75  dana.Navedeni rokovi isporuke mogu se produžiti,ukoliko obuhvataju period kolektivnih godišnjih odmora kod proizvođača. Isporuke robe se vrši svim danima osim nedelje,prema unapred planiranom rasporedu transporta.

Ograničenja isporuke robe

Isporuka robe vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije bez KiM. Isporuka van teritorije Srbije moguća je uz dogovor sa kupcem.