You are currently viewing Garniture i trosedi sa mehanizmom za multifunkcionalnu dnevnu sobu

Garniture i trosedi sa mehanizmom za multifunkcionalnu dnevnu sobu

Kada planiramo uređenje svog doma, jedan od prioriteta svakako nam je da iskoristimo prostor na najbolji mogući način. Savremeni život često zahteva pametna i funkcionalna rešenja koja štede prostor i pružaju mogućnost transformacije. 

Jedno od takvih rešenja svakako su ugaone garniture i trosedi sa mehanizmom. Funkcionalno rešenje koje po potrebi pretvara Vaš dnevni boravak u kutak za spavanje često su izbor domaćinstava sa više članova, kao i kupaca koji vode bogat društveni život i vole da ugoste porodicu i prijatelje. 

Predstavljamo Vam sve prednosti koje nude garniture i trosedi sa mehanizmom i kratak vodič kroz najpopularnije modele.

Zašto je trosed sa mehanizmom dobar izbor?

Multifunkcionalnost je tajna iza pametnog uređenja prostora. Kada već investirate u kvalitetan komad nameštaja za sedenje, inkorporiranje mehanizma u garnituru je idealan način da dobijete dodatni ležaj za dve osobe uz minimalnu investiciju i bez žrtvovanja dragocenog prostora.

Garniture i trosedi sa mehanizmom odličan su izbor prvenstveno za život u gradu. Stanovi uglavnom nemaju gostinjsku sobu, te je ugradnja mehanizma u nameštaj za sedenje jedini način da se inkorporira dodatni ležaj. 

Dušeci koji se ugrađuju u garniture i trosede dostupne u salonima nameštaja Ivex Mobili vrhunskog su kvaliteta. Podjednako su pogodni i za svakodnevno spavanje, pa tako mogu pretvoriti dnevni boravak u savršeno udobnu spavaću sobu. 

Dodatna prednost je što pametna rešenja i jednostavni mehanizmi za razvlačenje ni na koji način ne narušavaju savršenu estetiku nameštaja za sedenje. Preko dana, savršeno su sakriveni unutar masivnih konstrukcija, a uveče jednim potezom transformišu garnituru u udoban krevet.

Mehanizam se inkorporira tako da ne utiče na udobnost garniture.

U kojim konfiguracijama dolaze garniture i trosedi sa mehanizmom?

Brojni modeli nameštaja za sedenje dostupnih u salonima nameštaja Ivex Mobili mogu se poručiti i kao garniture i trosedi sa mehanizmom. Svaki aspekt nameštaja može se personalizovati, pa tako sami birate štof ili kožu za tapaciranje, ali i konfiguraciju.

Ukoliko se odlučite za kombinaciju više komada, dostupni su i dvosedi i trosedi sa mehanizmom. Kod ugaonih garnitura, mehanizam za razvlačenje inkorporira se sa duže strane, a broj mesta za sedenje birate sami, kao i druge aspekte kompozicije poput debljine rukonaslona kod nekih modela, ili boje nogica ili baze.

Najatraktivniji modeli garnitura i troseda sa mehanizmom

Ukoliko Vam je potrebna inspiracija za odabir ugaone garniture ili kompozicije za dnevnu sobu, predstavljamo Vam najatraktivnije modele vrhunskih proizvođača. Odaberite stil koji najviše odgovara Vašem enterijeru, i personalizujte komade tako da ispune sve potrebe Vašeg domaćinstva.

Mehanizam za spavanje kod svih modela veoma je jednostavan i rasklapa se u jednom potezu. Dušeci su visokog kvaliteta i debljine 12-18 cm, pa su pogodni i za povremeno, ali i za svakodnevno spavanje.

Pročišćena garnitura Pop

Jednostavan a efektan dizajn modela Pop daje mu utisak lakoće i pročišćenosti. Tanki rukonasloni na najbolji način štede prostor, a tanke, elegantne noge odižu konstrukciju dovoljno da olakšaju održavanje i čišćenje. Kombinacije dve boje – jastuci se presvlače štofom po želji, a šavovi i ivice rukonaslona izrađuju se u drugoj boji – daje ovom komadu savremeni izgled.

Mehanizam za spavanje savršeno stoji ovom modelu. Kada se razvuče i namesti, ovaj komad je praktično nemoguće razlikovati od bračnog kreveta.

Garnitura Pop

italijanske garniture

Futuristička garnitura Panarea

Dizajnirana u ultra-modernom stilu, garnitura ili trosed sa mehanizmom Panarea donosi dozu futurizma u Vaš dom. Kombinujući oštre geometrijske linije jastuka i rukonaslona sa elegantnim zakrivljenim nogama čini ovaj komad modernističkim, a odabirom dva različita štofa za presvlačenje možete iskazati svoju kreativnost i kreirati unikatan komad specifično za Vaš dom.

Garnitura Panarea

garnitura za spavanje Panarea

Otmena garnitura Agora

Masivna garnitura i trosed sa mehanizmom za spavanje Agora predstavlja vrhunac vanvremenog dizajna. Čvrsta, masivna konstrukcija daje ovom komadu stabilnost i maksimalnu udobnost. Elegantne metalne noge inkorporirane u rukonaslone predstavljaju efektan detalj, a podesivi nasloni za glavu mogu se po potrebi podići, za dodatnu potporu i što pravilniji položaj sedenja.

Čak i kada se razvuče, ovaj model odiše otmenošću i elegancijom.

Garnitura Agora

Klasična garnitura B900

B900 je model garniture koji se uklapa u svaki enterijer. Klasičan italijanski dizajn čini ovu garnituru ili trosed sa mehanizmom odličnim izborom i za moderan, ali i za rustičan enterijer, u zavisnosti od odabira štofa ili kože za tapaciranje. Visok naslon i jedinstveni nagib jastuka pružaju maksimalnu udobnost, a mehanizam za spavanje se veoma lako razvlači. 

Uz B900 obezbedićete sebi komfor i tokom dana, ali i preko noći.

Garnitura B900

Moderna garnitura Infinity

Kompaktni dizajn garniture Infinity čini ovaj model veoma versatilnim i pogodnim za različite stilove uređenja. Geomerijski oblici jastuka i baze odlično se kombinuju sa velikim brojem različitih štofova i koža, od tradicionalnih smeđih nijansi, do modernih pastelnih. Bilo da se odlučite za tamnije ili svetlije tonove, masivni jastuci garniture Infinity pozivaju na odmor i relaksaciju preko dana, a mehanizam za jednostavno razvlačenje osigurava čvrst san.

Dostupan kao ugaona garnitura ili dvosed.

Garnitura Infinity

Elegantna garnitura Gamma

Pročišćeni dizajn i tanki rukonasloni garniture Gamma daju ovom modelu vanvremensku eleganciju. Suptilni detalji u vidu dekorisanih nogica i posebno osmišljenog štepa čine ovaj model prepoznatljivim, a otmenim. Ova garnitura i trosed sa mehanizmom predstavlja pametno rešenje za manje prostore, jer ih njen kompaktni dizajn neće zakrčiti, već dati utisak pročišćenosti i iluziju prostranosti.

Otkrijte pametna rešenja za uštedu prostora u salonima nameštaja Ivex Mobili. Garniture i trosedi sa mehanizmom za spavanje redefinisaće Vaša očekivanja kroz savršeni spoj estetike i (multi)funkcionalnosti.

Garnitura Gamma

Kontaktirajte nas, rado ćemo vam pomoći i odgovoriti na svako vaše pitanje.
Tu smo da pomognemo u opremanju vašeg enterijera najkvalitetnijim italijanskim nameštajem, savetima i konkretnim rešenjima za vaš enterijer.