"Luksuz koji vam je potreban"
LoiudiceD nameštaj

loiudiced

LoiudiceD nameštaj, čiji je osnivač Vito Loiudice, počeo je da se proizvodi 1982. godine u radionici smeštenoj u Altamuri. Vito Loiudice se trudio da stvara i proizvodi italijanske garniture visokog kvaliteta, kako bi zadovoljio potrebe svojih kupaca.

“Made in Italy” nameštaj, kojeg krase udobnost, visok kvalitet i funkcionalnost su odlike koje definišu kompaniju od njenog osnivanja.

Između 80-ih i 90-ih godina, LoiudiceD je prekoračio granice zanatstva i počeo izrađivati dizajnerski nameštaj proširujući prodaju na internacionalno tržište, obeleženom potražnjom visokokvalitetnog tapaciranog nameštaja.

U narednim godinama, kompanija se specijalizovala za proizvodnju srednje do visoke klase rafiniranih proizvoda u smislu materijala i dizajna, čija je svrha prvenstveno da zadovolji estetske potrebe potrošača.

Stvaranjem nove fabrike u Altamuri, Loiudice D je 1996. godine proširio asortiman proizvedenih modela, što daje dalji impuls ekonomiji ove oblasti. Kompanija je 2001. otvorila “Studijski centar” sa specijalizovanim osobljem za dizajn i prototipove. Sledeće godine je došlo do reorganizacije kompanije i novih napora za tehnološku inovaciju, uglavnom skoncentrisanih u bliskoj prošlosti, koji su je učinili visoko konkurentnom na međunarodnom nivou. LoiudiceD nikad nije odustao od zanatskih korena svoje proizvodnje vrhunskih kožnih garnitura i snažne povezanosti sa Altamurom i njenim ljudima.

Učestvujte u dizajnu​

IVEX MOBILI – Generalni zastupnik italijanskog proizvođača LoiudiceD, kao i distributer mnogih italijanskih i domaćih brendova. Nudimo vam veliki izbor nameštaja za celu kuću, siguran odmor koji svi obožavamo, a sa Ivex Mobili luksuznim i stilskim nameštajem ne samo da je odmor siguran, već je kvalitet neizbežan.

Nudimo različite dezene i vrste tkanina, omogućavajući Vam da ostavite lični pečat na izabrani nameštaj.

Posetite nas i biće nam čast da sa Vama podelimo iskustva korisnika i da Vam predstavimo kvalitetni i moderan nameštaj.

Pozovite nas telefonom:
021.469.025 i 063.298.996