Politika kolačića (Cookies)

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo pregledanja sadržaja na sajtu ivexmobili.rs i kako bi svi elementi ove stranice funkcionisali pravilno, moramo vršiti konstantna unapređivanja. Zato naša stranica mora da šalje Vašem računaru određenu količinu informacija (tzv. kolačići ili cookies). U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti u obavezi smo da obezbedimo Vaš pristanak pre slanja kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje ćete biti u mogućnosti da pregledate naše sadržaje, ali Vam određene funkcionalnosti sajta neće biti dostupne.

Šta su kolačići?

Kolačići su podaci koje web stranica koju posećujete šalje vašem računaru u svrhu poboljšavanja korisničkog iskustva i potreba. Kolačići čuvaju informacije koje ste Vi podesili u toku pretrage, kao što su jezik, adresa, e-mail, ili podaci o ličnosti, i pamte ih za svaki put kada se ponovo vratite na istu stranicu.

Ovim informacijama ili bilo kojim drugim datotekama iz vašeg računara ni jedan sajt ne može da pristupi ukoliko Vi to ne omogućite na vašem računaru. Pomenute informacije koje web stranica šalje Vašem računaru Vama nije vidljiva, a takođe možete i da promenite postavke internet pretraživača da sami birate da li želite da čuvate kolačiće ili da ih odbijete.

Kako se brišu kolačići?

Sve postavke kolačića i informacije o istim možete pronaći u podešavanjima Vašeg internet pretraživača ili klikom na “Pomoć”.

Korist koju Vi imate ukoliko pristanete na kolačiće?

  • Vaš uređaj pamti sve informacije koje ste uneli, tako da ih pri narednom povratku na sajt nećete morati ponovo unositi
  • Sadržaj se prilagođava vašim preferencijama i dobijate informacije u skladu sa Vašim profilom
  • Promocije i specijalne akcije koje eventualno budete dobijali odgovaraće Vašim navikama kupovine