Najbolje ugaone garniture za savršenu dnevnu sobu

Najbolje ugaone garniture za savršenu dnevnu sobu

Dnevna soba je srca doma i to je prostorija u kojoj provodimo najviše vremena. Zato je važno da nameštaj u njoj bude maksimalno udoban, ali i da odgovara našem ukusu. Kada uređujemo dnevni boravak, kupovina najbolje ugaone garniture trebalo bi da bude prva odluka koju donosimo, jer je to najmasivniji komad nameštaja koji određuje stil celog prostora.

Glavne stavke na koje treba obratiti pažnju prilikom izbora najbolje ugaone garniture za Vaš jedinstveni prostor su udobnost, dimenzije, stabilnost i kvalitet konstrukcije, izbor materijala koji savršeno odgovara Vašem ukusu i celokupna estetika.

Ako ste u potrazi za savršenom ugaonom garniturom za svoju dnevnu sobu, predstavljamo Vam 10 najpopularnijih modela. Najbolje ugaone garniture vrhunskih italijanskih proizvođača dostupne su u više dimenzija i u velikom broju koža i štofova za personalizovan izgled.

Garnitura Prive

Ova italijanska garnitura proizvođača Loiudiced predstavlja vrhunac modernog dizajna i najbolja je ugaona garnitura za sve koji cene inovaciju u dizajnu. Sa svojom jedinstvenom konfiguracijom jastuka i naslona koje možete pomeriti tako da pružaju potporu u različitim položajima sedenja, ova garnitura podseća na delo moderne umetnosti koje spaja funkcionalnost i revolucionaran dizajn. Izrađuje se kao trosed ili ugaona garnitura, tako da se savršeno prilagođava Vašem dnevnom boravku.

Pogledajte više o italijanskoj garnituri Prive.

Garnitura Mood

Garnitura Mood postala je najbolja ugaona garnitura za sve ljubitelje modernog stila, ali vrlo se lako uklapa i u klasičnije enterijere. Elementi od hromiranog metala daju joj stabilnost, a meki jastuci i nasloni sa podesivom visinom pružaju vrhunsku udobnost. Ova garnitura izrađuje se u nekoliko dimenzija i konfiguracija, pa tako možete odabrati masivnu ugaonu garnituru, ili kombinovati trosed, dvosed i fotelju.

Pogledajte više o italijanskoj garnituri Mood.

Garnitura Philipp

Ova garnitura pravi je moderni kameleon. Možete je potpuno personalizovati tako da odgovara Vašem ukusu i potrebama, jer se pojedinačni elementi mogu kombinovati u veliki broj različitih konfiguracija. Tako u ovu garnituru možete inkorporirati policu za knjige, konzolu i stoliće, a sami određujete i broj mesta za sedenje. Multifunkcionalnost ovog elegantnog komada nameštaja čini ga savršeno praktičnim, a činjenica da se izrađuje u velikom broju štofova i koža garantuje da će se uklopiti u svaki enterijer. Najbolja ugaona garnitura za sve koji žele da maksimalno iskoriste prostor.

Pogledajte više o italijanskoj garnituri Philipp.

Garnitura Quintastrada

Italijanska garnitura Quintastrada proizvođača Alpa Salotti dizajnirana je sa maksimalnom udobnošću na umu. Meki jastuci ovog modela dobili su pojačanje u vidu navlake za rukonaslon koja se po potrebi može skinuti, a koju ćete obožavati u momentima odmora i relaksacije kada se opružite na svojoj garnituri. Kompaktne dimenzije i pročišćenost dizajna čine ovaj model najboljom ugaonom garniturom i za manje prostore jer ih neće zakrčiti i zatvoriti.

Pogledajte više o italijanskoj garnituri Quintastrada.

Garnitura Metropolis Alpa

Urbana sofisticiranost modela Metropolis Alpa čini ga primerom najbolje ugaone garniture za savremene domove uređene u minimalističkom stilu. Konstrukcija ove garniture takva je da je ona izdignuta od poda, što olakšava čišćenje i održavanje prostora, a nogice i baza izađuju se od više materijala, od metala visokog sjaja do drveta. Za maksimalnu udobnost zaslužni su jastuci sa kvalitetnom ispunom, a leđni jastuci mogu se podići za jedan nivo tako da pruže potporu baš po Vašoj meri. Najbolja ugaona garnitura za ljubitelje živopisnih boja, jer ovaj model izgleda savršeno i presvučen štofovima jarkih boja, ali i u elegantnim svetlim tonovima fine italijanske kože.

Pogledajte više o italijanskoj garnituri Metropolis Alpa.

Garnitura Agora

Garnitura Agora najbolja je ugaona garnitura ukoliko želite da kombinujete više komada nameštaja, jer dolazi u formi troseda, dvoseda i fotelje, ali i kao ugaona garnitura čije dimenzije možete prilagoditi svom prostoru. Agora ispunjava sve Vaše potrebe, jer pruža mogućnost ugradnje mehanizma za spavanje. Izrađuje se u širokoj paleti štofova i koža, a metalni detalji oštrih linija daju joj savremeni duh.

Pogledajte više o italijanskoj garnituri Agora.

Garnitura Eden

Elegantne linije najbolje ugaone garniture za pročišćene enterijere Eden italijanskog proizvođača Loiudiced daju joj sofisticirani duh. Eden će se savršeno prilagoditi Vašem domu, jer dolazi u više konfiguracija i dimenzija, a boju i teksturu birate od preko 80 različitih tekstilnih štofova vrhunskog kvaliteta i prirodne kože različitih obrada. Odlično izgleda i u klasičnim zemljanim bojama, ali i u savremenim nijansama koje unose svežinu i razigranost u dnevni boravak.

Pogledajte više o italijanskoj garnituri Eden.

Garnitura Panarea

Italijansku garnituru Panarea odlikuju moderan dizajn i pročišćene linije. Dostupan u formi dvoseda, troseda i fotelje ili ugaone garniture različitih konfiguracija i dimenzija, model Panarea pruža Vam priliku da izrazite svoju kreativnost, jer nudi mogućnost kombinovanja dva materijala koje birate od velikog broja kvalitetnih štofova i prirodne kože. Podesivi nasloni obezbeđuju savršenu udobnost, a nogice zanimljivog dizajna daju joj posebnu dozu savremenosti.

Pogledajte više o italijanskoj garnituri Panarea.

Garnitura B900

Model B900 italijanskog brenda Loiudiced odlikuje fuzija vrhunskog dizajna i maksimalne udobnosti. Meki jastuci i visok naslon pružaju savršenu potporu u momentima relaksacije. Masivnost ove garniture čini je impozantnim komadom nameštaja koji daje atmosferu luksuza čitavom prostoru. I ovaj model dolazi u formi dvoseda, troseda, fotelje ili ugane garniture različitih dimenzija koje sami određujete, a izgleda fenomenalno i u svetlijim i u tamnijim tonovima štofa ili prirodne kože. Primer najbolje ugaone garniture za sve koji iznad svega cene komfor.

Pogledajte više o italijanskoj garnituri B900.

Garnitura Biplano

Garnitura Biplano savršen je primer najbolje ugaone garniture savremenog italijanskog stila i modernog dizajna. Ova garnitura izdignuta je na tanke, elegantne nogice izrađene od metala visokog sjaja, što joj daje poseban šarm. Tvrđi jastuci od elastične pene koja se prilagođavaju telu kombinovani su sa mekim jastucima ispunjenim paperjem, tako da celokupna konstrukcija asocira na udobnost. Izrađuje se u velikom broja tekstila i koža, a kombinovanje kožom presvučene baze i jastuka presvučenih štofom daje joj poseban pečat.

Pogledajte više o italijanskoj garnituri Biplano.

Najbolje ugaone garniture za svaki dnevni boravak čekaju Vas u salonima ekskluzivnog italijanskog nameštaja Ivex Mobili u Novom Sadu i Beogradu.

Kontaktirajte nas, rado ćemo vam pomoći i odgovoriti na svako vaše pitanje.
Tu smo da pomognemo u opremanju vašeg enterijera najkvalitetnijim italijanskim nameštajem, savetima i konkretnim rešenjima za vaš enterijer.