You are currently viewing Kako odabrati savršenu garnituru za mali stan

Kako odabrati savršenu garnituru za mali stan

Ukoliko živite u malom stanu izbor idealne garniture može biti pravi izazov. U ovom slučaju neće biti dovoljno da odaberete samo ono što vam se dopada, već morate voditi računa da na najbolji mogući način iskoristite prostor kojim raspolažete. To znači da pored dizajna garniture, treba da razmislite o njenom idealnom obliku i dimenzijama, kako biste dobili prijatan i komforan kutak za opuštanje. U želji da vam u tome pomognemo pripremili smo nekoliko saveta i preporuka koje treba da ispratite kada birate savršenu garnituru za mali stan.

Optimalno korišćenje prostora

Savršenu garnituru za mali stan treba da počnete da birate razmišljanjem o optimalnom korišćenju prostora kojim raspolažete.  To znači da pre nego što konačno izaberete idealan komad nameštaja treba da odredite:

  • raspored glavnih i sporednih komada nameštaja u prostoru
  • dimenzije garniture
  • oblik garniture
  • dizajn

Svi ovi faktori su preduslov postizanja idealnog sklada između estetike i funkcionalnosti u malom prostoru.  

Garniture na razvlačenje

Prilikom izbora garniture za stanove malih kvaratura uvek je poželjno izabrati multifunkcionalne komade nameštaja, odnosno one koji istovremeno mogu služiti za sedenje i za spavanje. One su idealno rešenje kako za druženje sa prijateljima, tako i za leškarenje i opuštanje. U zavisnosti od veličine prostora kojim raspolažete možete se odlučiti za trosede ili ugaone garniture koje poseduju mehanizam za razvlačenje. Evo naših predloga:

  • Garnitura Eden Alpa odlikuje se suštinskom i laganom linijom, što je čini idealnom za uklapanje u bilo koji stil enterijera. Ova sofa je opremljena mehanizmom za spavanje zbog čega je apsolotni favorit prilikom izbora garniture za mali stan. Jednostavni mekani naslonon za ruke , koji se oslanja na sedište i sofisticirana dizajnerska baza od hromiranog ili obojenog metala daće vašem stanu notu luksuza i udobnosti.
  • Garnitura Zelig je dokaz da udobnost u malim stanovima ne mora da izostane. Zahvaljujući inovtivnom italijanskom dizajnu ova garniture poseduje podesive glavonaslone koji regulišu poziciju sedenja. Takođe, ima opciju ugradnje mehanizma za spavanje sa dušekom debljine 17 cm. I u zavisnosti od veličine prostora kojim raspolažete model se izrađuje kao trosed, dvosed i fotelja ili u formi ugaone garniture raznih dimenzija, u koži i štofu.
  • Ugaona garnitura Gamma pruža dosta mesta za sedenje bez zauzimanja suvišnog prostora. Zahvaljujući mehanizmu za razvlačenje sa dušekom ova garnitura je izuzetno funkcionalna za male stanove. Pored toga, odiše ekskluzivnošću i glamurom koji će svaki prostor učiniti posebnim.
  • Garnitura Agora elegantnog dizajna I jednostavne forme pravi je izbor za stanove malih kvadratura. Blago je izdignuta od zemlje efektnom metalnom bazom zbog čega prostor deluje glamurozno i vizuelno veće. Garnitura ima mogućnost ugradnje mehanizma za spavanje, te garantuje potpunu udobnost i funkcionalnost.
  • Garnitura Panarea sa integrisanim mehanizmom za spavanje osigurava vrhunsku udobnost i potpuno opuštanje. Izrađena je u dva moderna štofa, te će se savršeno uklopiti u bilo koji stil enterijera.

Garnitura Zelig je dokaz da udobnost i ekskluzivnost u malim stanovima ne mora da izostane. 

Izaberite savršenu garnituru za mali stan – sklad funkcionalnosti i glamura

 

Ako želite da vaš životni prostor bude istovremeno komforan, funkcionalan i glamurozan, zasigurno će vam biti potreban precizan plan. Samo detaljno merenja dimenzija, informisanje o najboljim rešenjima i praćenje trendova u dizajnu enterijera, pomoći će vam da iskoristite svoj prostor na najbolji mogući način.

Nadamo se da smo vam pomogli da otkrijete koji tip garniture je idealan za vaš mali stan, sada samo treba da pronađete onakav komad kakav ste zamislili. Da bismo vam u tome pomogli, na našem sajtu čeka vas najveća ponuda kvalitetnih italijanskih garnitura, različitih oblika, dizajna i dimenzija, koje se uklapaju u svaki prostor.

Posetite našu online prodavnicu ovde i izaberite savršenu garnituru za mali stan.   

Tu smo da pomognemo u opremanju vašeg enterijera najkvalitetnijim italijanskim nameštajem, savetima i konkretnim rešenjima za vaš enterijer.