You are currently viewing Saveti za uređenje dnevne sobe sa ugaonom garniturom

Saveti za uređenje dnevne sobe sa ugaonom garniturom

Ugaona garnitura pruža optimalno rešenje za različite rasporede dnevnih prostorija, ali zahteva pažljivo planiranje kako bi se postigla najbolja funkcionalnost i estetski utisak.

Zato istražite različite modele, boje i materijale pre donošenja konačne odluke, jer je kvalitetan nameštaj dugoročna investicija u udobnost i estetiku vašeg doma.

Pročitajte naše savete za uređenje dnevne sobe sa ugaonom garniturom koja će vas inspirisati svakog dana!

Pre svega, fokusirajte se na udobnost garniture

Provera udobnosti garniture pre kupovine ne mora nužno da se svodi samo na isprobavanje. Dodatno, možete detaljnije istražiti materijale od kojih je napravljen.

Na primer, obratite pažnju na vrstu punjenja sedišta i naslona kako biste bili sigurni da će vaša garnitura dugi niz godina zadržati originalni oblik. Takođe je važno uzeti u obzir dimenzije i proporcije, kao i podršku za leđa, kako biste se osećali relaksirano tokom dugih perioda sedenja.

Iskusite vrhunsku udobnost uz ugaone garniture Mood i Pegaso, koje kombinuju elegantan dizajn sa ergonomskim karakteristikama.

Ugaona Garnitura Mood

Model Mood je dostupan u različitim varijantama, uključujući kožu, tkaninu i ugaoni oblik u različitim dimenzijama. Sa mogućnošću podešavanja visine naslona i hromiranim detaljima, dodaje dozu moderne elegancije i sofisticiranosti svakom prostoru.

Bez obzira na izbor – trosed, dvosed, fotelju ili ugaonu garnituru, model Mood savršeno odgovara urbanoj estetici. Uz elegantan dizajn, prilagodljive konfiguracije i visokokvalitetne materijale, stvara prostor idealan za opuštanje i uživanje u udobnosti, bez kompromisa.

Ugaona garnitura Pegaso

Garnitura Pegaso kombinuje inovativni dizajn s vrhunskom udobnošću. Sa čistim linijama, suptilnom elegancijom i opcijama za kožne ili presvlake u štofu, ova garnitura naglašava kvalitetnu izradu.

Jastuci Pegaso seta, punjeni poliuretanom i memorijskom penom, pružaju optimalnu podršku vašem telu i udobnost koja odgovara vašem aktivnom načinu života.

Izaberite modularne ugaone garniture

Modularni nameštaj je trend koji zadovoljava potrebe estetike i funkcionalnosti. Osmišljen da bude praktičan i udoban, obično se sastoji od nekoliko delova što omogućava konfiguraciju po želji.

Multifunkcionalan i prilagodljiv nameštaj posebno je preporučljiv za prostorije koje zahtevaju dodatnu fleksibilnost, poput dnevnih soba, koje su centralno mesto okupljanja.

Ugaona garnitura Vox

Model Vox ima skulpturalnu metalnu osnovu. Zahvaljujući modularnom dizajnu, pruža raznovrsne rasporede sedenja za zabave i intimna okupljanja.

Dostupan je u različitim konfiguracijama: trosed, dvosed, fotelja ili ugaona sofa. Možete izabrati između dve varijante: kožna garnitura ili garnitura u štofu.

Detalji na naslonima u kombinaciji sa industrijskim elementima idealno će se uklopiti u minimalistički dekor.

Strateški birajte boje

Različite boje mogu imati različite efekte i sposobnost stvaranja iluzije u prostoru. Na primer, hladniji i svetli tonovi mogu vizualno proširiti prostor jer deluju kao da se udaljavaju, dok tamnije i toplije nijanse imaju suprotan efekat.

Iskoristite moć boja kako biste promenili percepciju prostorije uz minimalan napor i bez potrebe za građevinskim radovima. Trenutno vodeći trend u dizajnu enterijera je prigušena paleta boja, koja uključuje neutralne tonove poput bele, bež, sive i crne.

Odaberite pažljivo i osvežite Vaš prostor bojama. Stvorite prostoriju iz snova uz ugaone garniture Kent i Oceandrive koje će uneti svetlost i prostranost u vaš dom.

Ugaona garnitura Kent

Imamo rešenje za male dnevne sobe! Garnitura Kent je kompaktnog dizajna, jednostavnog izgleda i prilagodljive konfiguracije. Ovaj model neće preplaviti prostor, već će uneti osećaj prostranosti i lagodnosti.

Dostupna je u različitim varijantama: trosed, dvosed, fotelja, kao i set od kože i tkanine. Naglasak je stavljen na elegantni drveni ram koji se savršeno uklapa u enterijer sa čistim linijama, neutralnim bojama i minimalističkim detaljima, stvarajući prijatnu atmosferu.

Ugaona garnitura Oceandrive

Oceandrive set se ističe po modernom dizajnu i personalizaciji prema preferencijama svakog kupca. Pokretni nasloni za leđa omogućavaju prilagođavanje po potrebi. Dostupne su različite dimenzije i materijali, uključujući kožu i tkaninu, za kombinovanje po želji.

Moderan dizajn sa dobro definisanim oblicima i osvetljenim linijama kroz čeličnu osnovu doprinosi stilu. Jastuci su napunjeni poliuretanom i memorijskom penom za udobnost i podršku uz odvažan dizajn.

Izaberite model garniture koji zauzima centralno mesto

Nameštaj za sedenje uvek privlači pažnju u dnevnoj sobi. Zašto ne odabrati dizajn koji se ističe? U tom smislu, usredsredite se na originalne materijale i žive boje.

Ovakav pristup eliminiše potrebu za suvišnim komadima nameštaja i pretrpanim dekorom, jer već sam po sebi sadrži istaknute elemente.

Odaberite nameštaj koji započinje konverzaciju – istaknite se sa Sorento i Banksy modelima kojo plene pažnju svojim jedinstvenim dizajnom.

Ugaona garnitura Sorento

Ako vaš dom ima otvoren koncept i cenite fleksibilnost, garnitura Sorento će vam se sigurno dopasti. Dostupna je kao ugaoni trosed i nudi širok spektar tkanina i kože. To znači da imate više opcija luksuznih materijala koji ne samo da izgledaju stilski, već su i izuzetno prijatni na dodir.

Zbog toga je savršena opcija za enterijere sa čistim linijama, neutralnim bojama i minimalističkim elementima. Ovaj koncept dodatno ističe Sorento set, omogućavajući mu da bude glavna zvezda u prostoriji.

Ugaona garnitura Banksy

Model Banksy je dostupan u raznovrsnim konfiguracijama uključujuci dvosed, trosed, četvorosed i ugaone sofe. U zavisnosti od vaših dizajnerskih preferencija, možete izabrati između raskošne kože ili plišane tkanine.

Sa garniturom Banksy nećete morati da koristite mnogo jastuka jer nasloni za glavu i nasloni za ruke obezbeđuje personalizovanu udobnost. Iako je funkcionalan, ovaj set nije pogodan za manje prostorije.

Za efekat vanvremenskog stila odaberite retro garniture

Klasični komadi nameštaja nikada ne izlaze iz mode, retro stil u dizajnu enterijera uvek se vraća, a najbolji rezultati postižu se spajanjem tradicionalnog i savremenog. Ovakvi detalji podstiču osećaj nostalgije koji je povezan sa toplinom i bezbednošću.

Unesite estetički upečatljivu atmosferu u vaš dom dodavanjem ugaone garniture Emerald ili Penthouse, naglašavajući retro šarm.

Ugaona garnitura Emerald

Emerald je autentičan italijanski nameštaj koji kombinuje udobnost sa sofisticiranim dizajnom i inovativnim rešenjima. Ističe se po mehanizmu za opuštanje sa dva motora, koji omogućava nezavisno podizanje i spuštanje različitih delova garniture.

Ovaj set podseća na retro stil šezdesetih godina i dostupan je u različitim varijantama. Bez obzira da li preferirate kožu ili tkaninu, trosed, dvosed, fotelju ili ugaoni set, Emerald vam pruža izvanredan nivo udobnosti.

Ugaona garnitura Penthouse

Model Penthouse nudi raznovrsne mogućnosti prilagođene vašem životnom stilu – izaberite trosed, dvosed ili fotelju u kožnoj ili varijanti u štofu. Ovaj set dolazi sa jastucima napunjenim poliuretanskom penom koja osigurava udobnost i čvrstinu.

Sa metalnim nogama u različitim bojama, imate širok izbor opcija za uređenje dnevne sobe. Klasičan drveni okvir i minimalistički detalji čine Penthouse garnituru savršenim dodatkom svakom enterijeru, bilo da je reč o udobnom stanu ili prostranom penthausu.

Da li ste pronašli idealnu garnituru ili vam treba još inspiracije?

Dajte sebi dovoljno vremena da istražite dodatne opcije u salonu Ivex u Novom Sadu i salonu Room u Beogradu pre nego što donesete konačnu odluku.

Imajte na umu da je dnevna soba prostorija u kojoj provodite najviše slobodnog vremena i odražava vašu estetiku i udobnost.

Slobodno nas kontaktirajte za sve dodatne informacije o modelima koje smo naveli na našem sajtu! S našim savetima za uređenje dnevne sobe sa ugaonom garniturom, inspiracija će vam biti svakodnevna pojava, a udobnost neće izostati.

Kontaktirajte nas, rado ćemo vam pomoći i odgovoriti na svako vaše pitanje.
Tu smo da pomognemo u opremanju vašeg enterijera najkvalitetnijim italijanskim nameštajem, savetima i konkretnim rešenjima za vaš enterijer.