You are currently viewing Novi nameštaj u Ivex-u: kolekcije za 2023. godinu

Novi nameštaj u Ivex-u: kolekcije za 2023. godinu

Najveći trend u 2023. godini, kada je novi nameštaj u pitanju, je fokus na kreiranju balansa estetike, udobnosti i održivosti, te se na tržištu mogu pronaći različiti stilovi nameštaja koji kombinuju moderan dizajn sa elementima tradicionalnog.

Moderna estetika stavlja akcenat na uglađene linije, minimalizam i funkcionalnost, prilagođenu svakoj prostoriji u domu. Ali naravno, ne treba zaboraviti da su udobnost i kvalitet i dalje na čelu onoga što čini dobar dizajn nameštaja u tekućoj godini.

S tim u vidu, Ivex je za Vas pažljivo odabrao najprivlačnije modele novog nameštaja i predstavlja Vam svoje favorite iz kolekcije za 2023. godinu.

Novi nameštaj brenda Tonin Casa

Nameštaj italijanskog brenda Tonin Casa se najbolje može opisati nazivom new contemporary – nova savremenost, što se između ostalog, ogleda i u sloganu same kompanije.

U Ivex-ovoj ponudi možete pogledati novi nameštaj kompanije Tonin Casa, a za Vas smo izdvojili sledeće modele:

Trpezarijski sto Branch

Elegantni trpezarijski sto Branch odiše modernim dizajnom zahvaljujući kombinaciji materijala od kojih je izrađen.

U pitanju je kvalitetna, termo-zakrivljena drvena struktura koja se može poručiti u različitim dimenzijama i bojama kako bi se najbolje uklopila u Vaš prostor. Pored toga, ovaj trpezarijski sto uključuje i keramičku ploču mermernih šara koja je obložena i ojačana drvenim okvirom.

Ovi materijali su zaista vanvremenski, a upotrebljeni na ovaj nov način deluju vrlo osvežavajuće i unose dozu šarma u bilo koji prostor.

Tonin Casa Trpezarijski sto BranchPogledajte trpezarijski sto Branch

Barska stolica Malva

U 2023. godini, šank u okviru trpezarije postaje sinonim dobre zabave i relaksacije za porodicu i prijatelje. Ukoliko već posedujete šank, možete ga osvežiti i dati mu dozu modernog uz italijanske barske stolice Malva.

Barske stolice Malva sadrže definisane linije, zakrivljeni nasloni za ruke i vitku bazu, te pružaju odlučujući identitet životnom prostoru.

Uz širok izbor materijala i boja u kojima ih možete poručiti, poprilično smo sigurni da će baš ovaj model barske stolice pronalaći svoje mesto u Vašem domu.

Tonin Casa Barska stolica MalvaPogledajte barske stolice Malva

Barska stolica Beetle

Barska stolica Beetle italijanskog brenda Tonin Casa Vam obezbeđuje praktično i udobno mesto za sedenje za šankom do 110 cm visine.

Njen prefinjen dizajn dolazi u različitim kombinacijama boja, materijala i završnih obrada te je veoma prilagodljiva svakoj vrsti enterijera. Možete je poručiti u verziji sa metalnom strukturom ili sa drvenom bazom.

Koji god da je Vaš izbor, Beetle Vam zagarantovano pruža savršenu udobnost naslona za leđa i sedišta.

Tonin Casa barske stolice BeetlePogledajte barske stolice Beetle

Klub sto Jazz

Odavno je poznato da metalni akcenti kao što su zlato i bakar daju enterijeru notu sofisticiranosti. Ukoliko želite da transformišete svoj dnevni boravak u 2023. godini, upotpunite ga smelim komadima poput klub stola Jazz.

Ovaj klub sto predstavlja savršenu kombinaciju metalne baze i stakla koje možete odabrati u dim sivoj boji ili čekićanog izgleda. Baza je izvedena od metala i dostupna u mat zlatnoj ili grafit sivoj boji kako bi se prilagodila svačijem enterijeru.

Klub sto Jazz možete izabrati u dve različite dimenzije.

Tonin Casa Klub sto JazzPogledajte klub sto Jazz

Novi nameštaj brenda Bontempi

Bontempi je kuća italijanskog nameštaja koja je oduvek bila posvećena očuvanju prirodnih resursa i koja izuzetnu pažnju posvećuje održivosti. Svaki komad proizveden je sa bojama koje ne zagađuju i ne sadrže rastvarače i plastike, kao i staklom koje se može reciklirati.

U nastavku Vam predstavljamo Ivex-ovu ponudu novog nameštaja kompanije Bontempi:

Trpezarijski sto Louis

Kada govorimo o modernom nameštaju za Vašu trpezariju, ne možemo da izostavimo naš favorit iz kolekcije nameštaja Bontempi, trpezarijski sto Louis.

Trpezarijski sto Louis je svakako inovacija u pogledu dizajnerskog nameštaja za moderne trpezarije i izrađuje se u nekoliko različitih boja, materijala i dimenzija. Njegov kvalitet se ogleda u čeličnoj bazi koja mu donosi izdrživost i stabilnost, dok izbor ploče u staklu ili keramici upotpunjuje izgled modernog doma.

Trpezarijski sto Louis možete poručiti i sa mehanizmom na razvlacenje.

Bontempi trpezarijski sto LouisPogledajte trpezarijski sto Louis

Barska stolica Chantal

Barska stolica Chantal kuće italijanskog nameštaja Bontempi je u potpunosti prilagodljiva potrebama Vašeg doma. Možete je poručiti kao okretnu barsku stolicu sa podesivom visinom, ili kao fiksnu barsku stolicu sa četiri noge.

Sedišta barske stolice Chantal mogu biti potpuno tapacirana eko-kožom, vodoperivim štofom ili prirodnom kožom, po Vašem izboru.

Bontempi barske stolice ChantalPogledajte barske stolice Chantal

Trpezarijska komoda Cosmopoliten

Kao neizostavan detalj moderne trpezarije svakako se izdvaja trpezarijska komoda Cosmopoliten brenda Bontempi.

Ova komoda drvene konstrukcije, može biti izrađena od staklenih, drvenih ili keramičkih vrata sa šarkama. Sadrži sistem otvaranja sa žlebom, dok su unutrašnje police od stakla i predstavljaju elegantno mesto za odlaganje čaša ili servisa za ručavanje.

Komoda Cosmopoliten dolazi u velikom broju boja i dimenzija, a gornja ploča se može biti izrađena od masiva drveta.

Bontempi trpezarijska komoda CosmopolitenPogledajte trpezarijsku komodu Cosmopoliten

Novi nameštaj brenda LoiudiceD

LoiudiceD je brend italijanskog nameštaja kojeg krase udobnost, visok kvalitet i funkcionalnost. Sam dizajn predstavlja savršen spoj tradicionalnog i modernog, te je svaki komad proizveden sa velikom pažnjom i osećajem za detalj.

U ponudi Ivex nameštaja možete pogledati nove modele kompanije LoiudiceD, a za Vas smo izdvojili naše favorite:

Garnitura Levante

Garnitura Levante italijanskog brenda LoiudiceD predstavlja idealnu sofu za moderne i tradicionalne enterijere zbog svog prilagodljivog dizajna. Veoma lako se uklapa u različite prostore a sa opcijom ugradnje mehanizma za spavanje, ovaj model postaje veoma funkcionalan i koristan za sve one kojima je ušteda prostora bitna.

Garnitura Levante je dostupna za poručivanje kao dvosed, trosed, fotelja i ugaona garnitura različitih dimenzija, kao i u različitim materijalima.

LouidiceD garnitura za spavanje LevantePogledajte garnituru Levante

Garnitura Portofino

Ako je udobnost ono što Vam je najbitnije kada je novi nameštaj u pitanju, garnitura za sedenje Portofino je pravi izbor za Vas. Izrađuje se u formi ugaone garniture ili kao trosed, dvosed i fotelja.

Ovaj model garniture za sedenje dolazi sa jastucima ispunjenim poliuretanskom i memorijskom penom te Vam omogućava izuzetan komfor. Model sadrži opciju drvene ili metalne baze.

Garnituru Portofino možete poručiti izrađenu u koži ili štofu, sa metalnom ili drvenom bazom, po Vašem izboru.

Loiudiced garnitura PortofinoPogledajte garnituru Portofino

Fotelja Riva

Italijanska fotelja Riva brenda LoiudiceD izdvaja se po svom modernom dizajnu i izuzetnoj udobnosti. Ova moderna fotelja manjih dimenzija, lako se uklapa i prilagođava u svaki savremeni ambijent.

Možete je poručiti kao okretnu fotelju sa metalnom bazom, ili kao fiksnu fotelju sa drvenim nogama. Dostupna je u koži i u štofu po Vašem izboru.

Loiudiced fotelja RivaPogledajte fotelju Riva

Fotelja Futura

Italijansku relax fotelju Futura odlikuje ergonomski dizajn i vanvremenska udobnost. Multifunkcionalna i lako podesiva, ova moderna fotelja je izrađena sa duplim relaks mehanizmom i dostupna u kožnom izdanju i u štofu.

Lako je okretna i idealna za sve vrste modernih enterijera u kojima komfor ne znači odstupanje od estetike.

Loiudiced fotelja FuturaPogledajte fotelju Futura

Otkrijte još novih modela u Ivex-ovim salonima


Kao što vidite, brendovi su Vam pripremili zaista svestranu i pre svega, kvalitetnu ponudu nameštaja, te je ovo savršeno vreme da osvežite svoj enterijer i unesete dah modernog u Vaš dom ili poslovni prostor.

Posetite nas u salonima u Beogradu i Novom Sadu, ili nas kontaktirajte za više informacija o novim modelima italijanskog nameštaja.

Kontaktirajte nas, rado ćemo vam pomoći i odgovoriti na svako vaše pitanje.
Tu smo da pomognemo u opremanju vašeg enterijera najkvalitetnijim italijanskim nameštajem, savetima i konkretnim rešenjima za vaš enterijer.