You are currently viewing Vodič za kupovinu kožne ugaone garniture vrhunskog kvaliteta

Vodič za kupovinu kožne ugaone garniture vrhunskog kvaliteta

Dnevni boravak predstavlja prostor u kom provodimo najveći deo dana, gde se opuštamo i delimo dragocene trenutke sa svojim najdražima, te je izbor nameštaja za ovu prostoriji jedna od najvažnijih odluka prilikom uređenja doma. 

Kožna ugaona ganitura visokog kvaliteta učiniće svaku dnevnu sobom jedinstvenim kutkom mira i udobnosti, uštedeti prostor i uneti dašak luksuza, ali odabrati pravu ganituru po meri Vašeg doma i porodice nije lak zadatak. 

Ovaj vodič za kupovinu kožne ugaone garniture pomoći će Vam da uložite svoj novac u kvalitetan komad nameštaja koji će dugo trajati, izgledati sjajno i pružiti udobnost celoj porodici.

Moderna italijanska garnitura Quintastrada

Zbog čega je kožna ugaona garnitura pravi izbor za Vašu dnevnu sobu?

Prilikom uređenja dnevnog boravka, najpre treba doneti odluku između troseda, dvoseda i fotelje s jedne strane, i ugaone garniture s druge. Izbor između ove dve opcije prvenstveno zavisi od veličine same prostorije. Ukoliko je Vaš dnevni boravak srednje ili manje veličine, ugaona garnitura svakako je bolji izbor jer koristi prostor na najbolji mogući način.

Pored toga, garniture presvučene prirodnom kožom mnogo su otpornije na fizička oštećenja od onih presvučenih tekstilom, lakše se održavaju i manje zadržavaju prašinu i druge prljavštine, te ih je praktično nemoguće isflekati, pogotovo ako se radi o tamnijim tonovima, što je veliki plus.

Takođe, ugaona garnitura stvara posebnu atmosferu zajedništva, poziva na druženje i zbližavanje sa našim najmilijima, daje toplinu prostoriji i pretvara je u dom.

Moderna italijanska garnitura Mood

Japandi: popularni stil u uređenju enterijera
Ugaona-garnitura-Mood-analinska-koza

Na šta obratiti pažnju prilikom kupovine kožne ugaone garniture?

Svaki dom je poseban, kao što je i svaka porodica posebna i od garniture očekuje različite karakteristike. Kupovina kožne ugaone garniture nije mala investicija, te je potrebno pažljivo razmisliti o zahtevima koje ona mora da ispuni da bi bila savršen dodatak Vašem domu.

Estetika svakog doma je jedinstvena pa je dizajn svakako važan, ali svaka kožna garnitura mora da ispuni još nekoliko zahteva, a to je da bude kvalitetna i dugovečna, udobna, prilagođena svojoj nameni, i da ima dobar odnos cene i kvaliteta.

Kvalitet

Kada je reč o kupovini centralnog komada nameštaja kakav je ugaona garnitura, kvalitet je prioritet.

Stabilnost, vrhunska izrada, materijali poput prirodnog drveta i najkvalitetnije italijanske kože, pametna rešenja koja omogućavaju jednostavno i brzo održavanje i funkcionalan dizajn čine italijanske kožne ugaone garniture vrhunskim komadima, dok se kožne ugaone garniture iz lux linije proizvoda odlikuju i jedinstvenim estetskim doživljajem, te ne dobijate samo visokofunkcionalnu garnituru, već i pravo Made in Italy umetničko delo.

Moderna italijanska garnitura Prive

Stil

Ovaj esencijalni komad nameštaja dolazi u mnoštvu različitih stilova, boja i vrsta kože. Širok asortiman kožnih ugaonih garnitura u salonima nameštaja Ivex Mobili garantuje da ćete pronaći onu pravu, bez obzira na postojeći nameštaj i atmosferu Vašeg doma.

Svedeni komadi poput italijanske garniture Panarea savršeno se uklapaju u moderan ambijent, dok se klasični dizajn italijanske garniture Prive savršeno uklapa uz svaki stil u zavisnosti od boje i vrste kože koju odaberete, od rustike toplih tonova, do savremenog minimalizma.

Udobnost

Italijanski proizvođači ekskluzivnog nameštaja znaju da je udobnost ono što nas vezuje za komade nameštaja, te se svaki deo kožnih garnitura izrađuje sa tim na umu. Udobnost zavisi od nekoliko elemenata, kao što su oblik i debljina jastuka i naslona za ruke, leđa i glavu, i gustina i čvrstoća punjenja.

Za ispunu jastuka elegantnog dizajna koriste se kvalitetni materijali poput hipoalergenskog perja ili poliuretanske i memorijske pene različite čvrstine, koji garantuju da će jastuci i nasloni zadržati svoj oblik i nakon mnogo godina.

Udobnost svako od nas definiše drugačije, te je jedini način da odlučimo da li je određena garnitura naš savršeni kutak za odmor i relaksaciju da je isprobamo. U Ivex Mobili salonima u Beogradu i Novom Sadu dobrodošli ste da isprobate modele naših italijanskih proizvođača i pronađete svoju definiciju komfora.

Moderna italijanska garnitura Kennedy

Namena

Kožne ugaone garniture najčešće se kupuju za dnevne sobe, ali ovaj komad uvek je dobar izbor i za kancelarije i poslovne prostore. Prilikom kupovine, važno je pažljivo razmisliti o ulozi koju će garnitura imati.

Dnevni boravak je prostorija u kojoj se provodi najveći deo dana i gde se odvijaju razne aktivnosti, od popodnevnog odmora, do druženja sa porodicom i prijateljima, pa čak i spavanja. Ukoliko u svom domu nemate gostinsku sobu, dobra je ideja odlučiti se za garnituru koja ima opciju pretvaranja u ležaj za spavanje, bilo preko pametnog dizajna koji omogućava transformaciju površina, bilo sa mehanizmom za ravlačenje

Ukoliko će garnitura krasiti poslovni prostor, estetika postaje prioritet, ali ni udobnost se ne sme zanemariti. Za poslovne prostore predlažemo garniture izrađene od kože tamnijih tonova koje zahtevaju minimalno održavanje i maksimalno su otporne na fizička oštećenja i nakupljanje nečistoća.

Činjenica da se italijanske garniture u salonu ekskluzivnog nameštaja Ivex Mobili izrađuju u velikom broju različitih dimenzija pruža mogućnost prilagođavanja garniture Vašim potrebama.

Cena

Kupovini kožne ugaone garniture treba pristupiti kao investiciji. Ovaj centralni komad nameštaja kupuje se sa ciljem da Vama i Vašoj porodici pruža maksimalan komfor i traje zauvek, čak i da se prenosi sa generacije na generaciju.

Ako se uzme u obzir da će čvrsta, pažljivo izrađena garnitura trajati decenijama, uložiti u kvalitetan komad zapravo predstavlja uštedu na duge staze. Za posebno isplativu kupovinu, pogledajte aktuelnu ponudu kožnih garnitura na akciji.

Kožna ugaona garnitura Nick

Saloni italijanskog nameštaja Ivex Mobili – Vaš pouzdani savetnik za izbor kožne garniture vrhunskog kvaliteta

U salonima nameštaja Ivex Mobili možete pronaći, pogledati, dodirnuti i isprobati širok asortiman kožnih garnitura vrhunskih italijanskih proizvođača koje se izrađuju u velikom broju različitih dimenzija. Naše stručnog osoblje oštrog oka i toplog osmeha tu je da Vam pomogne oko izbora modela i kože, kombinovanja elemenata u celinu prilagođenu Vašem dnevnom boravku, ali i da učini Vaše iskustvo kupovine nameštaja užitkom.

Posetite nas u salonima u Beogradu i Novom Sadu, ili nas kontaktirajte putem sajta ili telefona.

Kontaktirajte nas, rado ćemo vam pomoći i odgovoriti na svako vaše pitanje.
Tu smo da pomognemo u opremanju vašeg enterijera najkvalitetnijim italijanskim nameštajem, savetima i konkretnim rešenjima za vaš enterijer.