You are currently viewing Italijanska garnitura Prive

Italijanska garnitura Prive

Prilikom uređenja vašeg doma, posebnu pažnju treba da posvetite opremanju dnevne sobe. U ovoj prostoriji zasigurno ćete provoditi najveći deo svog dana, stoga ona mora posedovati nameštaj koji se prilagođava velikom broju dnevnih aktivnosti, a istovremeno ne treba da ostavlja utisak skučenog prostora sa puno nameštaja. Idealno rešenje možete pronaći u samo jednoj garnituri. Bilo da želite da odmorite uz popodnevnu kafu, da spavate ili da se družite sa prijateljima, ovaj jedinstven komad nameštaja odgovara na sve vaše potrebe. Kako su pored praktičnosti bitni kvalitet i udobnost, iz naše ponude izdvajamo jedinstvenu italijansku garnituru Prive.

Italijanska garnitura Prive, kao što i sam naziv kaže, poreklom je iz zemlje umetnosti, mode i stila – Italije. Zahvaljujući funkcionalnom dizajnu ovaj jedinstven komad nameštaja može se prilagoditi svim vašim potrebama i veličini same prostorije. Garnitura Prive dostupna je u velikom broju različitih dimenzija, kao trosed ili ugaona garnitura. Takođe, nudimo vam mogućnost da sami izaberete boju vaše italijanske garniture Prive, te u našoj ponudi imate preko 400 različitih varijacija boja kože i štofova. Pored spoljašnjih karakteristika, veliku pažnu posvetili smo izboru materijala od kojih se izrađuje naš nameštaj. Unutrašnja konstrukcija (geštela) garniture Prive napravljena je od punog drveta, čime je obezbeđen kvalitet i dugotrajnost.

Više o italijanskoj garnituri Prive možete saznati klikom na dugme.

Maksimalna udobnost

Udobnost italijanske garniture Prive obezbeđena je kroz revolucionaran sistem pomerljivih leđonaslona i rukonaslona. Zahvaljujući mogućnostima pomeranja u više pozicija, ove delove garniture možete prilagođavati vlastitim potrebama. Komforu ove moderne italijanske garniture doprinosi i činjenica da je punjenje jastuka, rukonaslona i leđonaslona izrađeno od nedeformišuće poliuretanske pene i memorijske pene, čime se garnitura potpuno prilagođava položaju vašeg tela obezbeđujući maksimalnu udobnost.
italijanska garnitura prive
Kako bismo odgovorili na sve vaše potrebe, prilikom dizajniranja ovog jedinstvenog komada nameštaja ostavili smo mogućnost pretvaranja garniture u ležaj za spavanje. Zahvaljujući praktičnom dizajnu, jednostavnim pomeranjem leđnih jastuka garniture Prive možete dobiti veliku površinu za spavanje. Dugotrajnost ove garniture obezbeđena je pažljivo odrađenim unakrsnim štepovima koji se nalaze na sedećim i naslonskim jastucima, dodatno štiteći materijal od kog su napravljeni.

Dostupna u velikom broju različitih boja

Italijanska garnitura Prive, dostupna je u velikom broju vodoodbojnih i vodoperivih štofova. Zahvaljujući kvalitetu naših materijala, vrlo lako ćete ukloniti fleke i sa najsvetlijih boja garniture. Pored boje i vrste materijala na garnituri , možete izabrati i boje metalnih nogica, koje doprinose modernosti i stabilnosti ovog komada nameštaja. Visina nogica od 14 cm je idealna za lakše čišćenje ispod garniture. Ova jedinstvena garnitura pravi se i od prirodne kože raznovrsne završne obrade što omogućava njeno savršeno uklapanje sa ostalim nameštajem u vašoj dnevnoj sobi.
italijanska garnitura prive
Ukoliko želite da vaš dom odiše savremenošću, udobnošću i kvalitetom, garnitura Prive je idealan izbor za vas. Bez obzira za koju varijantu ove garniture da se opredelite savršen italijanski stil lako će se uklopiti u svaki prostor.
Kontaktirajte nas, rado ćemo vam pomoći i odgovoriti na svako vaše pitanje.
Tu smo da pomognemo u opremanju vašeg enterijera najkvalitetnijim italijanskim nameštajem, savetima i konkretnim rešenjima za vaš enterijer.