Italijanska garnitura Panarea

Prilikom uređenja doma kao jedna od najvažnijih dilema koja se javlja je da li za dnevni boravak izabrati ugaonu garnituru ili trosed, dvosed i fotelju. Svaka varijanta ima svoje prednosti i mane, zato je pri odabiru ovog komada nameštaja važno posvetiti pažnju, kako biste kupili ono što vam najviše odgovara. S obzirom da se radi o komadu nameštaja na kojem ćete provoditi dosta vremena, takođe je važno da on bude kvalitetan i dugotrajan. Kako bismo Vam pomogli oko izbora, predstavljamo Vam našu najprodavaniju garnituru, a to je italijanska garnitura Panarea.

Italijanska garnitura Panarea poreklom je iz Italije, na šta nam ukazuje i njeno ime. Naime, Panarea je najmanje od sedam naseljenih Eolskih ostrva, vulkanskog lanca na severu Sicilije, u južnoj Italiji. Garnitura Panarea dostupna je u velikom broju različitih dimenzija i formi. U zavisnosti od Vaših potreba možete se opredeliti za ugaonu garnituru ili za trosed, dvosed i fotelju. Kako smatramo da je kvalitet ono što nas odlikuje važno je da istaknemo da je unutrašnja konstrukcija (geštela) od punog drveta.

Kada je reč o udobnosti ugaone garniture Panarea, ukoliko je koristite samo za sedenje, budite sigurni da će Vam biti izuzetno udobna, jer je punjenje sedećih jastuka izrađeno od nedeformišuće poliuretanske pene različite gustine. Osim toga, nedeformišućom poliuretanskom penom ili poliesterskim vlaknom napunjeni su i naslonski jastuci i rukonasloni. Kako bi Vam ova moderna italijanska garnitura pružila još veći komfor, napravljena je tako da ima i pomerljiv glavonaslon u više pozicija, te u skladu sa Vašim potrebama možete da je prilagođavate. Da bi bila izdržljivija i dugotrajna, ugaona garnitura Panarea na sedećim jastucima ima unakrsni štep koji dodatno štiti i kožu i štof.

Više o italijanskoj garnituri Panarea možete saznati klikom na dugme.

Sofa Bed

Ukoliko Vam je potrebno da garnituru za sedenje pretvorite u ležaj za spavanje, prilikom izrade garniture važno je da napomenete da želite i mehanizam za spavanje, odnosno tzv. „sofa bed“. I u ovom slučaju mislili smo na Vašu udobnost, pa „sofa bed“ dolazi sa integrisanim dušekom od 14 cm debljine, kako bi Vaše spavanje bilo kvalitetno.

italijanska garnitura panarea

Garnitura se vrlo lako i jednostavno pretvara u krevet. Dovoljan je samo jedan potez povlačenjem naslona bez prethodnog uklanjanja jastuka sedišta i naslona, što je čini vrlo praktičnom. Pri tome dušek se prelama samo 2 puta. Ram mehanizma je urađen od čeličnih cevi zaštićen epoksi premazima, sa elektro zavarenom rešetkom na kojoj leži dušek. Mehanizam sadrži i unakrsno postavljene gurtne,koje se nalaze ispod sedećih jastuka, što dodatno utiče na udobnost, kvalitet i dugotrajnost nameštaja.

Dostupna u velikom broju različitih boja

Italijanska garnitura Panarea se izrađuje u velikom broju najkvalitetnijih vodoodbojnih i vodoperivih štofova, te nema bojazni od fleka ukoliko Vam se nešto prospe po nameštaju.
Ono što je takođe važno je da se garnitura Panarea izrađuje i u velikom broju prirodnih koža različitih završnih obrada, što je čini idealnom i lako uklopivom u svakom prostoru. Takođe, različite boje dostupne su i kada je u pitanju izbor metalnih nogica, čija visina iznosi 12 cm, radi lakšeg čišćenja površine ispod garniture.

italijanska garnitura panarea
Italijanska garnitura Panarea pravi je izbor ukoliko želite spoj modernog, kvalitetnog, udobnog, funkcionalnog i dugotrajnog komada nameštaja koji bi u potpunosti zadovoljio sve Vaše potrebe i želje, jer se vrlo lako uklapa i sa ostalim komadima nameštaja.

Varijacije prirodnih koža različitih boja

Kontaktirajte nas, rado ćemo vam pomoći i odgovoriti na svako vaše pitanje.
Tu smo da pomognemo u opremanju vašeg enterijera najkvalitetnijim italijanskim nameštajem, savetima i konkretnim rešenjima za vaš enterijer.