Trpezarijski stolovi – uređenje enterijera

Trpezarijski stolovi – uređenje enterijera

Trpezarija je oduvek bila mesto okupljanja porodice, zajedničkih obroka, razmene osmeha i pozitivnih osećanja. Shodno tome, trpezarijski prostori i trpezarijski stolovi predstavljaju srce modernih domova i važna su stavka pri uređenju enterijera.

U današnjim kućama i stanovima, moderni trpezarijski stolovi često služe kao granica ili kao poveznica između kuhinje i dnevnog boravka, a neretko predstavljaju i produženi deo kuhinje. Kako je uloga trpezarijskog prostora i stola višestruka, važno je da se prilikom uređenja enterijera doma povežu svi elementi i stvori ambijent koji funkcioniše, kako po pitanju potreba, tako i po pitanju estetike.

Moderni trpezarijski stolovi dostupni su u različitim dizajnerskim rešenjima i oblicima i prave se od različitih materijala. U zavisnosti od dimenzija prostorije, prilagođavamo i oblik i dimenzije stola, kao i sam izgled. Kako bismo vam pomogli pri izboru modernog trpezarijskog stola za Vaš dom, predstavljamo Butterfly, moderan i nesvakidašnji trpezarijski sto vrhunskog kvaliteta i dizajna, poznatog italijanskog brenda Tonin Casa.

Više o luksuznom trpezarijskom stolu Butterfly možete saznati klikom na dugme.

Nesvakidašnji dizajn

Butterfly trpezarijski sto ima široku ponudu boja i materijala, nudeći opciju fiksnog stola i stola na razvlačenje različitih dimenzija. Ono što posebno izdvaja ovaj moderan trpezarijski sto, po čemu i nosi naziv, jesu noge stola koje su u obliku leptira. Iste dolaze u četiri različite boje, kako bi se uklopile u svaki enterijer. Takođe, važno je napomenuti da se noge stola mogu postaviti u tri različite pozicije u zavisnosti od dimenzija trpezarijske stolice.
ivex mobili
ivex mobili
Kada je reč o ploči stola, ona može biti izrađena od medijapana, kaljenog stakla, mermera, porcelanskog kamena i keramike i to u velikom broju različitih dezena i boja. Prilikom izbora trpezarijskog stola jedna od najvažnijih karakteristika, koju treba uzeti u obzir je otpornost ploče. U skladu sa tim korisno je znati da su porcelanski kamen i keramička ploča najprodavaniji upravo zbog rezistentnosti na jače udarce, hemijske proizvode, ogrebotine i savijanje, a otporni su i na toplotu, hladnoću, buđ i UV zrake.

Trpezarijski stolovi stvaraju uspomene

Kao što smo na samom početku napomenuli, trpezarijski stolovi okupljaju porodicu, čine trenutke posebnim, a razgovore nezaboravnim i dragocenim. Stoga je veoma važno kako će izgledati vaš trpezarijski sto i kako će se uklopiti u ostatak enterijera. Zapravo, važno je kakvu će atmosferu napraviti ovaj komad nameštaja. Ukoliko želite da vaš dom odiše luksuzom, Vaš izbor svakako treba da bude trpezarijski sto vrhunskog kvaliteta, kao što je Butterfly.

Kontaktirajte nas, rado ćemo vam pomoći i odgovoriti na svako vaše pitanje.
Tu smo da pomognemo u opremanju vašeg enterijera najkvalitetnijim italijanskim nameštajem, savetima i konkretnim rešenjima za vaš enterijer.