You are currently viewing Atlas nameštaj Novi Sad – italijanski stil Made in Serbia

Atlas nameštaj Novi Sad – italijanski stil Made in Serbia

Trendovi u uređenju nameštaja postavljaju se na globalnom nivou i, iako se Italija i dalje smatra kolevkom dobrog ukusa, vrhunski komadi mogu se pronaći i na domaćem tržištu. Domaći proizvođači nameštaja idu u korak sa svetskim trendovima i domaća produkcija ni na koji način ne kaska za vodećim italijanskim i francuskim proizvođačima nameštaja – ni po dizajnu, ni po kvalitetu izrade.

U Srbiji, standarde u uređenju enterijera od 1994. godine postavlja Atlas Užice, kompanija koja na prvo mesto stavlja visoke estetske vrednosti, moderan dizajn i beskompromisan kvalitet.

Predstavljamo Vam Atlas, domaćeg proizvođača nameštaja čiji se proizvodi izvoze u preko 20 zemalja sveta.

Upoznajte Atlas

Kompanija Atlas osnovana je 1994. godine sa idejom da na domaće tržište dovede svetske trendove u uređenju enterijera. Njihova vizija je da stvaraju savremene i nesvakidašnje komade i prateći taj princip, brend je za kratko vreme napredovao od zanatske radionice sa 3 majstora do modernog pogona za proizvodnju sa preko 120 zaposlenih.

Zvezda vodilja brenda od njegovog osnivanja je strast sa kojom pristupaju svakoj fazi proizvodnje nameštaja. Na osmišljavanju svakog komada učestvuje tim talentovanih domaćih i evropskih dizajnera enterijera, a posebna pažnja pridaje se procesu proizvodnje.

Princip zanatske proizvodnje podignut na svetski nivo doveo je Atlas nameštaj na preko 20 svetskih tržišta, gde se visoko rangira i parira italijanskim proizvođačima. Fuzija vrhunskih materijala i modernih tehnologija rezultira dugovečnim komadima vanvremenog dizajna u koje vredi investirati.

Kvalitet i jedinstvenost Atlas nameštaja možda se najbolje mogu dočarati činjenicom da je upravo ovaj domaći brend bio izbor iskusnih dizajnera enterijera koji su opremali neke od najluksuznijih hotela u regionu, ali i u Francuskoj i Rusiji.

Istražite širok asortiman Atlas nameštaja

Bilo da uređujete dnevni boravak ili spavaću sobu, Atlas odgovara na Vaše zahteve i nudi širok asortiman komada u različitim stilovima. Svaki proizvod odiše luksuzom, kvalitetom, komforom i elegancijom, te će uneti italijanski stil u bilo koji enterijer.

Atlas nameštaj za dnevnu sobu

Asortiman Atlas nameštaja pokriva sve ključne komade koji su Vam potrebni da opremite dnevni boravak – personalizovane garniture, sofe, fotelje, i klub stolove.

Krunski dragulj brenda predstavljaju modularne garniture koje Vam omogućavaju da učestvujete u dizajnu.

  • Sami uklapate elemente koji odgovaraju potrebama Vašeg prostora.
  • Birate štof ili kožu za tapaciranje od 500 štofova i 70 različitih italijanskih koža.

Svaka garnitura odlikuje se vrhunskom udobnošću koja se postiže kombinacijom stabilne konstrukcije od punog bukovog drveta i ispune jastuka od najfinijeg perja, kvalitetnog sunđera i memorijske pene. Sunđer daje jastucima čvrstinu, memorijska pena prilagođava se položaju sedenja, a sloj rastresitog perja daje završni utisak mekoće. Jedinstvena kombinacija više vrsta ispune osigurava nepromenjen oblik jastuka i nakon godina i godina relaksacije.

Većina modela pruža mogućnost ugradnje elektronskog relax mehanizma za dodatni ugođaj, ili mehanizma za razvlačenje sa kvalitetnim dušekom pogodnim i za svakodnevno spavanje.

Atlas fotelje dolaze u različitim stilovima, od klasičnog do ultramodernog. Kompozicija je kompletirana klub stolovima popularnog geometrijskog dizajna.

Pogledajte više o garnituri Infinity

Atlas nameštaj za spavaću sobu

Program za spavaću sobu Atlas nameštaja nudi velik izbor kreveta koji spajaju vrhunsku eleganciju i maksimalnu stabilnost. Posebna pažnja obraća se na dizajn uzglavlja koji daje svakom krevetu posebnu estetiku. Tapacirano uzglavlje predstavlja vrhunac luksuza, a štof ili kožu birate sami, tako da se komad uklopi u stilsku priču Vaše spavaće sobe, bilo da tražite singl ležaj ili bračni krevet.

Mnogi modeli pružaju mogućnost ugradnje prostora za odlaganje – takozvane kutije za posteljinu. Ovo pametno rešenje predstavlja neophodnost u savremenom domu, gde je potrebno iskoristiti svaki kvadrat na najbolji način.

Pogledajte više o krevetu Paola

Zavirite u Atlas proces proizvodnje

Atlas nameštaj nastaje spajanjem tradicije i inovacije. Ta kombinacija ogleda se u svakom koraku proizvodnog procesa, od rađanja ideje za dizajn, do završnih detalja. Svaki komad dizajnira se sa mišlju da je nameštaj koji krasi naš životni prostor svojevrstan čuvar naših uspomena, te se kreira tako da prati trendove, ali i po principima vanvremenog dizajna.

Iako poseduju jedan od najmodernijih pogona za proizvodnju nameštaja, majstori koji stoje iza Atlas komada prepoznaju vrednost ručnog rada koji je i dalje prisutan u izradi i koji daje svakom proizvodu prepoznatljivost.

Brend je izgradio svoju zavidnu reputaciju pažnjom koju pridaju detaljima. Konstrukcije garnitura izrađuju se od drvenih masiva i sklapaju se nizom modernih metoda, ali ono što čini Atlas nameštaj jedinstvenim jesu elementi ručnog rada. Detalj koji izdvaja Atlas nameštaj za sedenje od masovne produkcije su dupli štepovi koji se izrađuju ručno, prateći najviše svetske standarde izrade namešaja.

Dostupno Vam je i do 50 štofova u 500 različitih boja i dezena, i čak 12 vrsta najfinije kože u 70 boja, koje se nabavljaju od vodećih kožara iz Italije.

Pogledajte više o fotelji Agora

Atlas u Ivex-u

U salonu nameštaja Ivex u Novom Sadu možete pronaći širok asortiman Atlas nameštaja za dnevni boravak i spavaću sobu. Sav nameštaj može se personalizovati u skladu sa potrebama Vašeg prostora i Vašeg ličnog ukusa. Za koji god komad da se odlučite, priuštićete sebi dozu luksuza koja će trajati godinama i neće izaći iz mode. Investirajte u Made in Serbia i budite sigurni da iza Vašeg enterijera stoje visoke estetske vrednosti, moderan dizajn i beskompromisan kvalitet.

Kontaktirajte nas, rado ćemo vam pomoći i odgovoriti na svako vaše pitanje.
Tu smo da pomognemo u opremanju vašeg enterijera najkvalitetnijim italijanskim nameštajem, savetima i konkretnim rešenjima za vaš enterijer.