You are currently viewing Upoznajte Ginko – savremeni nameštaj sa duhom tradicije

Upoznajte Ginko – savremeni nameštaj sa duhom tradicije

Ginko je brend sa vizijom. Njihovi komadi nameštaja nisu samo predmeti u vašem domu, već i umetnička dela koja spajaju tradiciju i inovaciju.

Savremeni dizajn često teži ka minimalizmu i funkcionalnosti, dok tradicionali nameštaj često nosi duh prošlih vremena i istorijsku vrednost. Ginko je brend koji već dugi niz godina uspešno spaja ova dva kontrasna stila, stvarajući nameštaj sa autentičnim duhom tradicije, ali prilagođen potrebama modernog života.

Istorija i nasleđe brenda Ginko

Ginko je porodična firma osnovana 1993. godine i već 30 godina podiže standarde na srpskoj sceni nameštaja. Njihova proizvodnja nameštaja započela je sa ciljem da se pruži vrhunski kvalitet, a kroz godine su evoluirali u brend koji izrađuje dizajnerske komade nameštaja koji zadovoljavaju i najistančaniji ukus.

Postali su prepoznatljiv brend nameštaja od najfinijeg drveta i štofa. Moderan izgled kao i njihova posvećenost očuvanja istorijske vrednosti nameštaja odražava se u svakom komadu koji naprave.

Istražite širok asortiman Ginko nameštaja za Vaš ugostiteljski objekat ili dom

Ivex saloni u Novom Sadu i Beogradu nude Vam raznovrstan asortiman Ginko nameštaja za opremanje Vašeg doma ili ugostiteljskog objekta, od unikatnih lounge fotelja do barskih stolica.
Svaki komad nameštaja izrađen je pažljivo, sa posebnim naglaskom na detalje. Dizajniran je tako da zadovolji različite potrebe i ukuse. Ginko nameštaj je u isto vreme modernog izgleda i funkcionalan.

Moderane Ginko stolice

Ginko stolice predstavljaju spoj elegancije i udobnosti. Izrađene od najkvalitetnog drveta poput bukve, jasena i hrasta, Ginko stolice garantuju trajnost i udobnost. Uz raznolike opcije dizajna i materijala za presvlaku, ove stolice su idealan izbor kako za trpezarije, tako i za ugostiteljske objekte i poslovne prostore.

Ginko trpezarijske stolice

Ginko trpezarijske stolice su kreirane da upotpune trpezarijski enterijer Vašeg doma ili restorana. Kvalitetna izrada i savremen dizajn čine ih savršenim izborom za obroke u stilu.

Osim izuzetnog kvaliteta i udobnosti, svaki model ima mogućnost personalizacije, te dolazi u varijacijama boja i materijala.

Na primer, modeli trpezarijskih stolica kao što su Onix i Neva dostupne su u širokoj paleti štofa ili kože kao i sa metalnim nogama u bojama po vašem izboru.

Dok su modeli poput Lotusa i Lole napravljeni sa pravim akcentom na udobnosti sa nogama u različitim bojama drveta i obložene najfinijim štofom.

Modeli Garda i Viva osim izbora materijala kojim se presvlače sedišta i leđni nasloni, čak imaju opciju izrade u različitim visinama – kao standardne trpezarijske stolice ili kao barske stolice.

Ginko barske stolice

Ginko barske stolice su elegantan dodatak svakom prostoru. Visokokvalitetni materijali i udobnost čine ih idealnim za opuštanje u baru ili kuhinji.

Ako volite savremene modele, pune detalja, barska stolica Milano biće pravi izbor za Vas! Ova stolica elegantnog oblika, dolazi sa naslonom od furnirskog otpreska oplemenjenog hrastovim furnirom. A kombinacija masivnog hrasta i metala na nogama čine ovaj model posebno luksuznim.

Luksuzne Ginko fotelje

Ginko fotelje sinonim su za udobnost i luksuz. Sa bogatom paletom boja drveta kao i različitim opcijama presvlake ove fotelje će postati Vaš omiljeni kutak za opuštanje. Unikatne fotelje brenda Ginko savršeno su rešenje za opremanje modernih restorana, hotelskih barova ili Vašeg doma.

Ginko lounge fotelje

Ginko lounge fotelje su dizajnirane za maksimalnu udobnost. Sa modernim i atraktivnim dizajnom, ove fotelje dodaće dašak luksuza svakom prostoru.

Za one sa istančanim ukusom izdvajamo fotelje Ludvik, Loris i Stil. Njihov sofisticirani dizajn, izrada od nakvalitetnijih materijala kao i pažljivo birane boje savršen su primer kvaliteta dizajna brenda Ginko.

Atraktivni Ginko stolovi

Ginko stolovi izrađeni su od visoko kvalitetnog drveta i sa posebnom pažnjom na detalje. Od klasičnog do modernog dizajna, ovi stolovi će postati centralna tačka za okupljanje u svakom prostoru.

Zašto je Ginko uvek odličan izbor?

Ginko se kao brend izdvaja zahvaljujući svojoj posvećenosti kvalitetu i estetici. Svaki komad je rezultat pažljivog rada i strasti prema stvaranju jedinstvenog i savremenog nameštaja.

Personalizacija je ključna karakteristika Ginko nameštaja. Vi birate boje i materijal, kao i dimenzije kako biste kreirali nameštaj koji savršeno odražava Vaš stil i potrebe.

Investicija u Ginko nameštaj je investicija u udobnost, kvalitet i luksuzan izgled Vašeg doma. Tako da, ako želite da unesete karakter i eleganciju u svoj prostor – Ginko je pravi izbor za Vas.

Ginko u Ivex salonima nameštaja

Istražite širok asortiman Ginko nameštaja u salonima nameštaja Ivex Mobili u Novom Sadu i Room by Ivex u Beogradu. Izaberite Ginko – savremeni nameštaj sa duhom tradicije i transformišite svaki enterijer sa stilom.

Kontaktirajte nas za više informacija i pronađite savršeni komad nameštaja!

Kontaktirajte nas, rado ćemo vam pomoći i odgovoriti na svako vaše pitanje.
Tu smo da pomognemo u opremanju vašeg enterijera najkvalitetnijim italijanskim nameštajem, savetima i konkretnim rešenjima za vaš enterijer.