Garnitura Henry


Brend: Alpa Salotti

Henry je sofa koja se menja svaki dan, u skladu sa vašim potrebama. Naslone možete ostaviti spuštene ili podići, menjajući ih po želji. Izaberite da li ćete se odmarati na „klasičnom“ modelu, sa naslonom za ruku u istoj visini kao i naslon za leđa, ili nasloniti glavu na viši naslon, pogodan za podupiranje vratnog dela. Garnitura se oslanja na čelične noge koje ističu sedeći deo na elegantan način. Zahvaljujući kožnom detalju koji se nalazi na dijagonali naslona za ruke, sofa poprima apsolutnu i prepoznatljivu eleganciju u životnom okruženju dnevne sobe. Filozofija italijanskog nameštaja, najbolje se izražava u modernim linijama i pažnji koja je posvećena detaljima ove garniture. Dostupna u koži,štofu i velikom broju dimenzija.

2. Izaberite specifikacije
Ugaona garnitura

* Orijentacija ugla se određuje kada stojimo ispred garniture

Trosed
Dvosed
Fotelja
Boja i materijal
* Na slikama je prikazan suženi izbor naših najpopularnijih materijala. Za kompletnu ponudu boja i materijala, posetite nas u našim salonima.
3. Unesite svoje podatke

Fizička lica

Kupci mogu poručenu ili kupljenu robu u salonu platiti na sledeći način:

– gotovinski
– platnim karticama
– virmanskim prenosom sa tekućeg računa

Pravna lica

Pravna lica  plaćanje kupljene robe  mogu da izvrše virmanskim prenosom na tekući račun prodavca, prema uputstvima  sa predračuna. Plaćanje se može izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili elektronskim putem.