You are currently viewing Odabir trpezarijske stolice

Odabir trpezarijske stolice

Prilikom odabira trpezarijske stolice treba imati na umu ambijent u kojem će se naći. Najbitnije stvari kod izbora odgovarajućih stolica za Vašu trpezariju jesu udobnost i izgled samih stolica. Kada imamo trpezariju sa pogrešno odabranim stolicama, ništa je ne može učiniti lepom.

Pored estetike, stolica mora da bude udobna i trajna. Odaberite stolice sa naslonom koji Vam najviše odgovara i sa sedištem koje Vam je udobno, a izgled same stolice uklopite sa ostatkom nameštaja kako bi Vaša trpezarija izgledala kao jedna skladna celina. Ukoliko trpezarijske stolice i sto ne kupujete u kompletu, potrebno je pažljivo birati. Stil, boja i veličina su tri parametra o kojima treba voditi računa kada se bira trpezarijska stolica.

Kako bi Vam pomogli u izboru savršene moderne stolice, predstavljamo vam Sorrento trpezarijsku stolicu, poznatog italijanskog proizvođača Tonin Casa. Sorrento stolicu odlikuje luksuz, vrhunski kvalitet, nesvakidašnji dizajn, velika udobnost i visoki naslon za leđa.

Više o trpezarijskoj stolici Sorrento možete saznati klikom na dugme.

Prefinjen izgled

Sorrento stolica dolazi u nekoliko različitih varijanti. Naime, možete da birate da li želite da stolica ima rukonaslon ili ne, zatim da li želite da stolica ima viši ili niži naslon, kao i da izaberete materijal u kojem će biti baza stolice. U ponudi su drvene i metalne noge različitih boja, što Vam daje mogućnost lakog uklapanja u bilo koji ambijent.

trpezarijske stolice sorrento
trpezarijske stolice sorrento

Što se tiče sedišta, ono može biti tapacirano u ekokoži, brušenoj ekokoži, prirodnoj koži i brušenoj prirodnoj koži, kao i u kombinaciji koža/štof u velikom broju različitih boja. Kao jedinstven detalj, koji daje poseban akcenat izdvajamo paspul koji može biti različite boje od samog sedišta i naslona stolice.

Italijanska stolica Sorrento predstavlja vrhunski spoj kvaliteta, udobnosti i različitih mogućnosti. Laka prilagodljivost čini je idealnom za svaki trpezarijski prostor. Odiše luksuzom i prefinjenim izgledom, stoga je idealan izbor i za najzahtevnije kupce. Ukoliko imate dilemu oko odabira Vaše idealne kombinacije, slobodno nam se obratite, rado ćemo Vam pomoći oko izbora svih karakteristika.
Kontaktirajte nas, rado ćemo vam pomoći i odgovoriti na svako vaše pitanje.
Tu smo da pomognemo u opremanju vašeg enterijera najkvalitetnijim italijanskim nameštajem, savetima i konkretnim rešenjima za vaš enterijer.