Luksuzni asesoari upotpuniće svaki pažljivo stilizovan prostor i daće mu dozu ekskluzivnosti i raskoši. Savršen su izbor za svakoga ko želi da doda dozu autentičnosti svom domu. Kvalitet koji traje i bezvremenska elegancija odlika su posebno biranog italijanskog nameštaja dostupnog samo u Ivex Mobili salonima. Izaberite svoje komade i uživajte u luksuzu svog pažljivo opremljenog doma.

 • Čiviluci i držači za knjige

  Čiviluci i držači za knjige (7)

  Luksuzni čiviluci i drzači za knjige koji se odlikuje savremenim dizajnom uneće dozu ekskluzivnosti u Vaš pažljivo stilizovan životni prostor. Luksuzni čiviluci i drzači za knjige dostupna ekskluzivnno u salonima nameštaja Ivex Mobili oplemeniće svaki enterijer dozom luksuza i dodirom Italije.
 • Ogledala

  Ogledala (15)

  Luksuzna italijanska ogledala predstavljaju savršen način da svaku sobu transformišete u jedinstven prostor koji se odlikuje savremenim dizajnom. Otmena ogledala dostupna ekskluzivnno u salonima nameštaja Ivex Mobili oplemeniće svaki enterijer dozom luksuza i dodirom Italije.
 • Rasveta

  Rasveta (14)

  Naglasite luksuznu estetiku vašeg ambijenta izborom prave rasvete. Luksuzna rasveta iz ekskluzivne ponude Ivex Mobili salona učiniće Vaš stan ili kuću prijatnim i otmenim prostorom za život. Kvalitet i italijanski dizajn koji ih odlikuje ostaviće lični pečat u svakom enterijeru. Bezvremenska elegancija odlika je posebno biranog italijanskog nameštaja dostupnog samo u Ivex Mobili salonima. Izaberite svoje komade i uživajte u…
 • Tepisi

  Tepisi (12)

  Luksuzni tepisi prestižnih italijanskih brendova upotpuniće Vaš životni prostor i daće mu dozu ekskluzivnosti i autentičnosti. Kvalitet koji traje i bezvremenska elegancija odlika su posebno biranog italijanskog nameštaja dostupnog samo u Ivex Mobili salonima. Izaberite svoje komade i uživajte u luksuzu svog pažljivo opremljenog doma.