Opremite svoju trpezariju ekskluzivnim italijanskim nameštajem iz naše široke ponude. Dajte Vašem domu dozu luksuza i otmenosti kakvu zaslužuje. Kvalitet koji traje i bezvremenska elegancija odlikuju posebno birane luksuzne trpezarije dostupne samo u Ivex Mobili salonima. Izaberite svoje komade i uživajte u luksuzu svog pažljivo opremljenog doma.

 • Barske stolice

  Barske stolice (12)

  Naše luksuzne barske stolice osvajaju svojim savremenim dizajnom i savršene su za opremanje luksuznih enterijera. Kvalitet koji traje i bezvremenska elegancija odlika su posebno biranog italijanskog nameštaja dostupnog samo u Ivex Mobili salonima. Izaberite svoje komade i uživajte u luksuzu svog pažljivo opremljenog doma.
 • Trpezarijske komode i vitrine

  Trpezarijske komode i vitrine (25)

  Dizajnerske luksuzne trpezarijske komode i vitrine iz naše ekskluzivne ponude daće Vašem domu otmenost i autentičnost. Kvalitet i italijanski dizajn koji ih odlikuje ostaviće lični pečat u svakom enterijeru. Bezvremenska elegancija odlika je posebno biranog italijanskog nameštaja dostupnog samo u Ivex Mobili salonima. Izaberite svoje komade i uživajte u luksuzu svog pažljivo opremljenog doma.
 • Trpezarijske stolice

  Trpezarijske stolice (42)

  Luksuzne trpezarijske stolice iz naše ekskluzivne ponude odlikuju se detaljima i udobnošću ali i atraktivnim dizajnom. Napravljene od najkvalitetnijih materijala a izrađene u Italiji, daće Vašem domu dozu luksuza i otmenosti. Izaberite svoje komade i uživajte u luksuzu svog pažljivo opremljenog doma.
 • Trpezarijski stolovi

  Trpezarijski stolovi (58)

  Inovativni luksuzni trpezarijski stolovi ističu se atraktivnim dizajnom, a uneće u Vaš dom dozu ekskluzivnosti i otmenosti. Napravljeni od najkvalitetnijih materijala a izrađeni u Italiji, naši luksuzni stolovi odlikuju se kvalitetom i bezvremenskom elegancijom. Izaberite pravi sto za Vas i uživajte u luksuzu svog pažljivo opremljenog doma.