Opremite svoju spavaću sobu ekskluzivnim italijanskim nameštajem iz naše široke ponude. Dajte Vašem domu dozu luksuza i otmenosti kakvu zaslužuje. Kvalitet koji traje i bezvremenska elegancija odlikuju posebno birane luksuzne spavaće sobe dostupne samo u Ivex Mobili salonima. Izaberite svoje komade i uživajte u luksuzu svog pažljivo opremljenog doma.

  • Komode i noćnici

    Komode i noćnici (4)

    Luksuzne komode za spavaću sobu i noćnici uneće dozu ekskluzivnosti i otmenosti u Vašu spavaću sobu. Kvalitet koji traje i bezvremenska elegancija odlika su posebno biranog italijanskog nameštaja dostupnog samo u Ivex Mobili salonima. Izaberite svoje komade i uživajte u luksuzu svog pažljivo opremljenog doma.
  • Kreveti

    Kreveti (31)

    Odaberite svoj luksuzni krevet iz naše široke ponude ekskluzivnog italijanskog nameštaja i učinite svoj dom otmenim mestom za život sa stilom. Kvalitet koji traje i bezvremenska elegancija odlika su posebno biranog italijanskog nameštaja dostupnog samo u Ivex Mobili salonima. Izaberite svoje komade i uživajte u luksuzu svog pažljivo opremljenog doma.