Opremite svoj dnevni boravak ekskluzivnim italijanskim nameštajem iz naše široke ponude. Dajte Vašem domu dozu luksuza i otmenosti kakvu zaslužuje. Kvalitet koji traje i bezvremenska elegancija odlikuju posebno birane luksuzne dnevne sobe dostupne samo u Ivex Mobili salonima. Izaberite svoje komade i uživajte u luksuzu svog pažljivo opremljenog doma.

 • Fotelje

  Fotelje (43)

  Luksuzne fotelje italijanskih proizvođača pružiće Vam udobnost, a pravi su izbor za sve koji žele dozu ekskluzivnosti i otmenosti za svoj dom. Kvalitet koji traje i bezvremenska elegancija odlika su posebno biranog italijanskog nameštaja dostupnog samo u Ivex Mobili salonima. Izaberite svoje komade i uživajte u luksuzu svog pažljivo opremljenog doma.
 • Garniture

  Garniture (51)

  Luksuzne garniture italijanskih proizvođača pružiće Vam udobnost, a pravi su izbor za sve koji žele dozu ekskluzivnosti i otmenosti za svoj dom. Kvalitet koji traje i bezvremenska elegancija odlika su posebno biranog italijanskog nameštaja dostupnog samo u Ivex Mobili salonima. Izaberite svoje komade i uživajte u luksuzu svog pažljivo opremljenog doma.
 • Klub stolovi

  Klub stolovi (70)

  Luksuzni klub stolovi ekskluzivnog dizajna pravi su izbor za sve koji žele da stilizuju svoj dom. Kvalitet koji traje i bezvremenska elegancija odlika su posebno biranog italijanskog nameštaja dostupnog samo u Ivex Mobili salonima. Izaberite svoje komade i uživajte u luksuzu svog pažljivo opremljenog doma.
 • TV Komode

  TV Komode (9)

  Luksuzne tv komode i vitrine ekskluzivnog dizajna pravi su izbor za sve koji žele da stilizuju svoj dom. Kvalitet koji traje i bezvremenska elegancija odlika su posebno biranog italijanskog nameštaja dostupnog samo u Ivex Mobili salonima. Izaberite svoje komade i uživajte u luksuzu svog pažljivo opremljenog doma.