Luksuzni italijanski nameštaj iz naše široke ponude daće Vašem domu dozu ekskluzivnosti i otmenosti kakvu zaslužujete. Kvalitet koji traje i bezvremenska elegancija odlika su posebno biranog italijanskog nameštaja dostupnog samo u Ivex Mobili salonima. Izaberite svoje komade i uživajte u luksuzu svog pažljivo opremljenog doma.

 • Asesoari

  Asesoari (48)

  Luksuzni asesoari upotpuniće svaki pažljivo stilizovan prostor i daće mu dozu ekskluzivnosti i raskoši. Savršen su izbor za svakoga ko želi da doda dozu autentičnosti svom domu. Kvalitet koji traje i bezvremenska elegancija odlika su posebno biranog italijanskog nameštaja dostupnog samo u Ivex Mobili salonima. Izaberite svoje komade i uživajte u luksuzu svog pažljivo opremljenog doma.
 • Dnevna Soba

  Dnevna Soba (173)

  Opremite svoj dnevni boravak ekskluzivnim italijanskim nameštajem iz naše široke ponude. Dajte Vašem domu dozu luksuza i otmenosti kakvu zaslužuje. Kvalitet koji traje i bezvremenska elegancija odlikuju posebno birane luksuzne dnevne sobe dostupne samo u Ivex Mobili salonima. Izaberite svoje komade i uživajte u luksuzu svog pažljivo opremljenog doma.
 • Kuhinje

  Kuhinje (7)

  Posebno odabrane luksuzne kuhinje u Ivex Mobili salonima odlikuju se elegantnim dizajnom i kvalitetom. Savršene za ekskluzivno stilizovane prostore, ove kuhinje pravi su izbor za sve koje vole eleganciju i prestiž. Kvalitet i italijanski dizajn koji ih odlikuje ostaviće lični pečat u svakom enterijeru. Izaberite svoju kuhinju i uživajte u luksuzu svog pažljivo opremljenog doma.
 • Spavaća Soba

  Spavaća Soba (35)

  Opremite svoju spavaću sobu ekskluzivnim italijanskim nameštajem iz naše široke ponude. Dajte Vašem domu dozu luksuza i otmenosti kakvu zaslužuje. Kvalitet koji traje i bezvremenska elegancija odlikuju posebno birane luksuzne spavaće sobe dostupne samo u Ivex Mobili salonima. Izaberite svoje komade i uživajte u luksuzu svog pažljivo opremljenog doma.
 • Trpezarije

  Trpezarije (137)

  Opremite svoju trpezariju ekskluzivnim italijanskim nameštajem iz naše široke ponude. Dajte Vašem domu dozu luksuza i otmenosti kakvu zaslužuje. Kvalitet koji traje i bezvremenska elegancija odlikuju posebno birane luksuzne trpezarije dostupne samo u Ivex Mobili salonima. Izaberite svoje komade i uživajte u luksuzu svog pažljivo opremljenog doma.