Moderne italijanske spavaće sobe dostupne ekskluzivno u salonima nameštaja Ivex Mobili predstavljaju pravu oazu mira. Najveći luksuz savremenog čoveka je kvalitetan san, a uz spavaće sobe vodećih italijanskih proizvođača zagarantovani su odmor, ali i estetsko uživanje.

 • Dušeci

  Dušeci (7)

  Vrhunski italijanski dušeci garantuju maksimalan komfor uz savršenu potporu. Priuštite sebi najveći luksuz savremenog čoveka - kvalitetan san. Široka ponuda italijanskih dušeka dostupnih ekskluzivno u salonima nameštaja Ivex Mobili osigurava pronalaženje madraca koji savršeno odgovara Vašoj definiciji udobnosti.
 • Predlozi uredjenja spavaćih soba

  Predlozi uredjenja spavaćih soba (23)

  Predlozi sklapanja kompozicija za spavaće sobe od elemenata iz raznih kolekcija kompanije Spar. Svi elementi su dostupni i zasebno.
 • Kreveti

  Kreveti (22)

  Moderni italijanski kreveti pravi su izbor za spavaću sobu uređenu sa maksimalnim komforom, ali i estetikom na umu. Savremeni dizajn čini svaki krevet dostupan ekskluzivno u salonima nameštaja Ivex Mobili efektnim komadom koji će ostaviti utisak.
 • Plakari

  Plakari (22)

  Moderni italijanski plakari odlikuju se savršenim spojem funkcionalnosti i estetske privlačnosti. Duh Italije ogleda se u vrhunskom dizajnu i kvalitetu materijala, koji osigurava da će ekskluzivni plakari dostupni u salonima nameštaja Ivex Mobili biti dugovečni.
 • Komode i noćnici

  Komode i noćnici (30)

  Moderne italijanske komode za spavaću sobu odlikuje savremeni dizajn, ali i savršena funkcionalnost. Prostor za skladištenje postaje maksimalno atraktivan uz estetične komode dostupne ekskluzivno u salonima nameštaja Ivex Mobili.