Apsolutno centralna tačka svakog doma je dnevni boravak. Svaki je unikatan i oslikava karakter osoba koje u njemu borave. U kreiranju istog svakako je od ključne pomoći kada je na raspolaganju impresivan izbor vrhunskog italijanskog nameštaja i garnitura koje se izradjuju u širokoj paleti visoko kvalitetnih koža i štofova.

 • Garniture

  Garniture (153)

  Moderne italijanske garniture vodećih proizvođača pružiće Vam maksimalan komfor, ali i savremeni dizajn koji će učiniti svaki dnevni boravak unikatnim prostorom za odmor, uživanje i druženje. Pronađite impresivan centralni komad nameštaja za svoju dnevnu sobu u salonima ekskluzivnog nameštaja Ivex Mobili.
 • Fotelje

  Fotelje (36)

  Moderne italijanske fotelje vodećih proizvođača upotpuniće Vaš dnevni boravak i obezbediti Vam savršeno udoban kutak za opuštanje i odmor. Savremeni dizajn ekskluzivnih fotelja dostupnih u salonima nameštaja Ivex Mobili pretvara svaki prostor u unikatan, funkcionalan enterijer.
 • Klub stolovi

  Klub stolovi (62)

  Moderni italijanski klub stolovi pružaju Vam priliku da upotpunite svoj dnevni boravak atraktivnim komadima koji će učiniti prostor maksimalno funkcionalnim, ali ga i oplemeniti vrhunskim dizajnom. Ekskluzivni klub stolovi dostupni u salonima nameštaja Ivex Mobili pravi su izbor za dom sa stilom.
 • TV Komode i Zidne kompozicije

  TV Komode i Zidne kompozicije (27)

  Moderne italijanske TV komode neizostavni su deo svake funkcionalne, ali i prefinjene dnevne sobe. Jedinstveni dizajn savremenih TV komoda dostupnih ekskluzivno u salonima nameštaja Ivex Mobili iskoristiće prostor na najbolji način i oplemeniti ga dozom luksuza.