Moderan italijanski nameštaj dostupan ekskluzivno u salonima nameštaja Ivex Mobili donosi duh Italije pravo u Vaš dom. Komadi nameštaja vrhunske izrade odlikuju se savremenim dizajnom koji će učiniti svaki prostor otmenim i unikatnim.

 • Asesoari

  Asesoari (24)

  Moderni italijanski asesoari pružaju Vam priliku da unesete lični pečat u svaki enterijer. Kombinujte različite kategorije asesoara dostupnih ekskluzivno u salonima nameštaja Ivex Mobili kako biste svaku prostoriju učinili unikatnom i iskazali svoju ličnost.
 • Dnevna soba

  Dnevna soba (279)

  Apsolutno centralna tačka svakog doma je dnevni boravak. Svaki je unikatan i oslikava karakter osoba koje u njemu borave. U kreiranju istog svakako je od ključne pomoći kada je na raspolaganju impresivan izbor vrhunskog italijanskog nameštaja i garnitura koje se izradjuju u širokoj paleti visoko kvalitetnih koža i štofova.
 • Spavaća soba

  Spavaća soba (104)

  Moderne italijanske spavaće sobe dostupne ekskluzivno u salonima nameštaja Ivex Mobili predstavljaju pravu oazu mira. Najveći luksuz savremenog čoveka je kvalitetan san, a uz spavaće sobe vodećih italijanskih proizvođača zagarantovani su odmor, ali i estetsko uživanje.
 • Trpezarije

  Trpezarije (137)

  Moderne italijanske trpezarije transportovaće Vas u kolevku dobrih ukusa prilikom svakog obroka. Atraktivan dizajn učiniće Vašu trpezariju otmenim enterijerom za buđenje svih čula. Savremeni trpezarijski nameštaj dostupan ekskluzivno u salonima nameštaja Ivex Mobili odlikuje se vrhunskom izradom i savršenom estetikom.