Apsolutno centralna tačka svakog doma je dnevni boravak. Svaki je unikatan i oslikava karakter osoba koje u njemu borave. U kreiranju istog svakako je od ključne pomoći kada je na raspolaganju impresivan izbor vrhunskog italijanskog nameštaja i garnitura koje se izradjuju u širokoj paleti visoko kvalitetnih koža i štofova.

 • Garniture

  Garniture (153)

  Ključni momenat opremanja svakog prostora predstavlja odabir garniture za dnevni boravak. Veliki izbor modernih i elegantnih garnitura, ekskluzivnog dizajna i vrhunske udobnosti tu je da zadovolji i najzahtevniji ukus.
 • Fotelje

  Fotelje (45)

  Bilo da je u sklopu garniture ili kao individualni element, fotelja može da kreira poseban akcenat u doživljaju enterijera. Veliki izbor vrhunskih modela u visoko kvalitetnim materijalima po izboru kupca, garantuje pronalazak savršene fotelje za svaki prostor.
 • Klub stolovi

  Klub stolovi (62)

  Impresivna ponuda klub stolova, vrhunskog dizajna, renomiranih italijanskih i domaćih proizvodjača.
 • TV Komode i Zidne kompozicije

  TV Komode i Zidne kompozicije (27)

  Pri odabiru nameštaja za dnevni boravak na raspolaganju je zaista veliki izbor vrhunskih italijanskih kompozicija i modularnog nameštaja, sa mogućnošću biranja boja, završne obrade i konfiguracije. Svaki dnevni boravak može postati unikatno umetničko delo.