Atlas nameštaj odlikuju vrhunska izrada i materijali visokog kvaliteta, koji obezbeđuju dugotrajnost i otpornost svakog komada. Opremite svoj dom kvalitetnim nameštajem brenda Atlas u salonu nameštaja Ivex Mobili u Novom Sadu i oplemenite svaki enterijer.

 • Garniture

  Garniture (43)

  Atlas garniture izrađuju se od najkvalitetnijih materijala koji daju konstrukciji stabilnost i dugovečnost, ali i vrhunsku estetku vrednost. Odaberite garnituru koja savršeno odgovara Vašim potrebama u salonu nameštaja Ivex Mobili u Novom Sadu.
 • Fotelje

  Fotelje (20)

  Atlas fotelje upotpuniće svaki dnevni boravak i učiniti Vaš kutak za relaksaciju pravom oazom komfora. Vrhunski dizajn i kvalitetni materijali čine Atlas fotelje dostupne u salonu nameštaja Ivex Mobili u Novom Sadu savršenim izborom za dnevni boravak uređen u bilo kom stilu.
 • Klub stolovi

  Klub stolovi (9)

  Atlas klub stolovi dostupni u salonu nameštaja Ivex Mobili u Novom Sadu pružaju Vam mogućnost da svoj dnevni boravak učinite maksimalno funkcionalnim, ali i da ga oplemenite komadom vrhunskog dizajna. Odaberite klub sto koji savršeno odgovara Vašem ukusu i stilskoj kompoziciji Vaše dnevne sobe.
 • Kreveti

  Kreveti (16)

  Atlas kreveti učiniće svaku spavaću sobu savršenim kutkom za odmor i relaksaciju. Najveži luksuz savremenog čoveka je upravo kvalitetan san - obezbedite sebi makimalnu udobnost, ali i estetski užitak, odabirom Atlas kreveta dostupnih u salonu nameštaja Ivex Mobili u Novom Sadu.