Novi izložbeni salon
ekskluzivnog italijanskog nameštaja

Izložbeni salon Room
Poštovani kupci, obaveštavamo Vas da naše ekskluzivne italijanske modele nameštaja možete videti na još jednoj lokaciji u Srbiji. Pored našeg izložbenog salona u Novom Sadu, otvoren je još jedan u Beogradu! Dobro nam došli!

Room izložbeni prostor možete posetiti na adresi Bulevar Jurija Gagarina 20ž na Novom Beogradu.

U pitanju je izložbeni salon ekskluzivnog italijanskog nameštaja koji se prostire na više od 400m2. Biće nam zadovoljstvo da Vas upoznamo i predstavimo naš raznovrsni asortiman. Budite inspirisani našim izložbenim salonom i uz našu pomoć izaberite najbolji nameštaj za Vas.

Izložbeni salon Room

Otkrijte najnovije italijanske trendove i inspiraciju za Vašu dnevnu i spavaću sobu, trpezariju ili kuhinju. Smatramo da je vrhunski kvalitet, komfor i luksuz našeg nameštaja ono što nas izdvaja na tržištu. Naši proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnih i otpornih materijala, dostupni u velikom broju završnih obrada, kao i različitih dezena i boja.

Kontaktirajte nas, rado ćemo vam pomoći i odgovoriti na svako vaše pitanje.
Sve informacije o ekskluzivnom i luksuznom italijanskom nameštaju, prodajnim salonima i detaljnom asortimanu možete saznati na našem sajtu, putem email adrese info@ivexmobili.rs ili pozivom na sledeće brojeve telefona:
Novi Sad: 021/469-025 i 063/298-996
Beograd: 064/829-4644