Novi izložbeni salon
ekskluzivnog italijanskog nameštaja

Izložbeni salon Room
Poštovani kupci, obaveštavamo Vas da će Vam uskoro biti dostupno da sve naše ekskluzivne italijanske modele nameštaja vidite uživo na još jednoj lokaciji u Srbiji. Pored našeg izložbenog salona u Novom Sadu, uskoro otvaramo još jedan u Beogradu!
Room izložbeni prostor moći ćete posetiti na adresi Bulevar Jurija Gagarina 20ž na Novom Beogradu.

U pitanju je izložbeni salon ekskluzivnog italijanskog nameštaja koji se prostire na više od 400m2. Biće nam zadovoljstvo da Vas upoznamo i predstavimo naš raznovrsni asortiman. Budite inspirisani našim izložbenim salonom i uz našu pomoć izaberite najbolji nameštaj za Vas.

Izložbeni salon Room

Otkrijte najnovije italijanske trendove i inspiraciju za Vašu dnevnu i spavaću sobu, trpezariju ili kuhinju. Smatramo da je vrhunski kvalitet, komfor i luksuz našeg nameštaja ono što nas izdvaja na tržištu. Naši proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnih i otpornih materijala, dostupni u velikom broju završnih obrada, kao i različitih dezena i boja.

Kontaktirajte nas, rado ćemo vam pomoći i odgovoriti na svako vaše pitanje.
Sve informacije o ekskluzivnom i luksuznom italijanskom nameštaju, prodajnim salonima i detaljnom asortimanu možete saznati na našem sajtu, putem email adrese info@ivexmobili.rs ili pozivom na sledeće brojeve telefona: 021/469-025 i 063/298-996.