Desiree nameštaj

Desiree SPA je proizvođač iz Italije sa sedištem Via Piave 25,Tezza di Piave.Filozofija Desiree brenda uglavnom se fokusira na proizvodnju industrijskog proizvoda, u sektoru tapaciranog nameštaja, sa garantovanim kvalitetom i komforom za različite namene. Njegova obimna kolekcija ekskluzivnog nameštaja uključuje fotelje, garniture, krevete i dodatne elemente za dom i ugostiteljske programe opremanja.

Desiree posluje od 1968. godine, sa sedištem u Tezze di Piave u blizini Trevisa, u oblasti koja je poslednjih decenija doživela izvanredan industrijski rast tako da zajedno sa celim severoistokom Italije predstavlja primer modela razvoja značajne za ceo svet. Desiree nameštaj je deo Euromobil grupe koja takođe obuhvata Euromobil kuhinje i Zalf nameštaj od 1995. Svaka kompanija je zadržala sopstvenu strukturnu postavku i svoje specifično znanje, ali su kompanije razmenjivale svoja iskustva u pogledu tehnologije, upravljanja procedura i distribucije proizvoda.

Desiree proizvodi predstavljaju dizajnerski nameštaj, kreiran da se transformiše i oblikuje u skladu sa savremenim životnim potrebama. Zbog toga Desiree ima interno odeljenje za istraživanje i razvoj koji prate inovacije vezane za tehnologiju i materijale, a pritom ostaje svestan aspekata koji se posebno odnose na dizajn. Istovremeno kompanija je u stalnom kontaktu sa različitim dizajnerima. Među njima je Roberto Gobbo, Marc Sadler, Setsu & Shinobu Ito, Simone Micheli, Roberto Semprini, kao i veliki tim mladih ljudi koji uključuje: Jai Jalan, Leonardo Zen i Andrea Lucatello.

Desiree nameštaj uvek je pakovan u samo prirodne i ekološki kompatibilne sirovine koje se mogu reciklirati u potpunosti, poput drveta, metala i kože. Za zaštitu proizvoda, sva ambalaža koja se koristi zaštićena je najlonom, izrađena je od veoma debelog kartona koji se zatvara vrućim lepkom. Sva ambalaža je 100% reciklirajuća.

Fotelja Alasia

Pogledajte stranicu proizvoda

Garnitura Monopoli

Pogledajte stranicu proizvoda

Fotelja Lacoon

Pogledajte stranicu proizvoda

Garnitura Monopoli Glow In

Pogledajte stranicu proizvoda

Fotelja Alasia

Pogledajte stranicu proizvoda

Garnitura Monopoli

Pogledajte stranicu proizvoda

Fotelja Lacoon

Pogledajte stranicu proizvoda

Garnitura Monopoli Glow In

Pogledajte stranicu proizvoda

Učestvujte u dizajnu​

IVEX MOBILI je distributer mnogih italijanskih i domaćih brendova. Nudimo vam veliki izbor nameštaja za celu kuću, siguran odmor koji svi obožavamo, a sa Ivex Mobili luksuznim i stilskim nameštajem ne samo da je odmor siguran, već je kvalitet neizbežan.

Nudimo različite dezene i vrste tkanina, omogućavajući Vam da ostavite lični pečat na izabrani nameštaj.

Posetite nas i biće nam čast da sa Vama podelimo iskustva korisnika i da Vam predstavimo kvalitetni i moderan nameštaj.

Pozovite nas telefonom:
021.469.025 i 063.298.996